Gå til hovedindhold
Bliv medlem
pension banner

Pension

Pension

Mediernes Pension

DJ har via Mediernes Pension indgået aftaler med PFA og Danica Pension om pension og forsikring for medlemmerne. Aftalerne betyder, at du som medlem kan lade dig omfatte af en gruppeforsikring i PFA og indgå aftale med selskaberne om pensionsopsparing på fordelagtige vilkår.

Vi anbefaler alle medlemmer at tegne forsikringer, der sikrer dig indtægt hvis din erhvervsevne nedsættes i væsentlig grad. Vi anbefaler også at komme i gang med indbetaling på en pensionsordning så tidligt som muligt. Det hjælper nemlig til at give råd til hverdagen og forsøde tilværelsen i dit otium.

 

banner

Pensionsordning

Vi anbefaler at komme i gang med indbetaling på en pensionsordning så tidligt som muligt. 

banner

Gruppeforsikring

En gruppeforsikring dækker først og fremmest dig og dine nærmeste ind ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og død.

pension

Gratis tjek af pension og forsikringer

Er du omfattet af en aftale med Mediernes Pension kan du via AON få gratis og uvildig rådgivning om din pension og forsikringer.

forsikring

Klager over afgørelser om forsikringsdækning

pension banner

Hvor skal jeg henvende mig med spørgsmål?

  • På DJ's hjemmeside kan du finde generel information om de aftaler om pension og gruppeforsikring, som Mediernes Pension har indgået. Her finder du også links til yderligere information og til blanketter til brug for fx ansøgninger om optagelse.
  • Hvis du har spørgsmål om valg af pensionsordning og forsikringer eller forsikringsdækning i tilfælde af skade, skal du rette henvendelse direkte til pensionsselskabet. DJ har ikke indsigt i individuelle pensions- eller forsikringsaftaler.