Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Webinar: Konflikter på skrift: Når medlemmer bliver "vrede"

O-gruppen afholder fyraftens-webinar om konflikthåndtering. Især målrettet ansatte i organisationer med medlemskommunikation.

Webinar O-gruppen med Nana Dall

Nana Dall

Opdatering den 2.september 2020: Vi har en udskiftning i oplægsholder. I stedet for Nana Dall vil det være Katrine Emme Thielke, du kan opleve på webinaret om Konflikter på skrift: Når medlemmer bliver ”vrede”.

Katrine Emme Thielke er digital rådgiver, og hun har stor erfaring med medlemskommunikation i organisationer og fagbevægelser. Hun er bl.a. medforfatter på bogen ”Kan trold tæmmes? – trolling og debatkultur i den digitale tidsalder”.

Selvom oplægsholderen er udskiftet, er indholdet stadig det samme:

På dette webinar får du en forståelse af konflikterne på de sociale medier, i breve osv. Hvorfor opstår de, og hvordan kan du håndtere dem? Og hvad efterspørger jeres medlemmer i virkeligheden? 

Konfliktmægler Nana Dall vil give praktiske og implementerbare redskaber, der har afsæt i solid viden fra det konfliktteoretiske felt samt det digitale univers.

Webinaret er gratis og for medlemmer af DJ. Det er O-gruppen, der står bag arrangementet, og det er derfor særligt målrettet medlemmer, der arbejder i medlemsorganisationer, for fagblade eller på anden måder beskæftiger sig med medlemskommunikation. 

Det får du:

  • Praktiske metoder og modeller, som du kan bruge med det samme i dit arbejde med konflikter på skrift og kommunikation i det hele taget.
  • Et indblik i konfliktteori og en forståelse af, hvad konflikter faktisk er.
  • Forståelse for blandingen af den skriftlige og mundtlige kommunikation, som er noget særligt for sociale medier.

Kom med dine egne eksempler:

Har du et eksempel fra din egen organisation på en henvendelse på mail, sociale medier etc.?

Så send den til annelenehl@gmail.com senest den 27. august med emnelinjen: "Eksempel til konflikter på skrift"

Nana Dall vil så tage udgangspunkt i disse eksempler i sit oplæg.

Om Nana Dall:

Nana Dall er professionel konfliktmægler, psykolog og Kaospilot. Hun har års erfaring med håndtering af konflikter. Hun arbejder som konfliktmægler, rådgiver og underviser, og med håndtering af klager i det private og det offentlige.

Nana er medforfatter til bøgerne Styrket Borgerkontakt, Når tasterne taler og Kan trold tæmmes. Bøgerne rummer alle praktiske og konkrete råd til at håndtere konflikter mundtligt såvel som skriftligt.

Se mere på hendes hjemmeside: nanadall.dk.

>> Gå til tilmelding

 

Kommentarer