Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Vi deler: Hjælp forskningen inden for journalisters arbejdsforhold

På vegne af Worlds of Journalism deler vi hermed en opfordring til at deltage i spørgeundersøgelse.

Undersøgelse

Organisationsgruppen

Organisationsgruppen er blevet opfordret til at invitere vores medlemmer til at deltage i denne spørgeundersøgelse, der indsamles af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole:

 

Kære journalist i DJ

Vi henvender os til dig i samarbejde med Journalisterne i DJ og på vegne af Worlds of Journalism, et globalt forskningsinitiativ sat i verden for at forstå og styrke den journalistiske profession. Vi håber meget, at du vil deltage i vores undersøgelse, da din erfaring og dine perspektiver kan hjælpe os med at forstå, hvordan journalistik bedrives i Danmark netop nu.

Formålet med studiet er at indsamle viden om journalistiske praksisser, udfordringer og muligheder på verdensplan. Ved at besvare spørgeskemaet bidrager du direkte til denne viden og hjælper med at identificere områder, hvor journalistikken kan styrkes.

Undersøgelsen er støttet af UNESCO og International Federation of Journalists, og flere end 110 lande bidrager.

Hvad får du ud af det?

Vi ved, at du givetvis har travlt, og derfor ønsker vi at understrege, at din deltagelse ikke kun er en service til os, men at resultaterne af undersøgelsen vil blive delt med jer journalister og andre interesserede – dels i form af landeanalyser og dels analyser som sammenligner journalisters vilkår, selvforståelse, kulturer og muligheder på tværs af lande.

Som en tak for din medvirken kan du deltage i vores lodtrækning om 5 SuperGavekort til GoGift på hver 1000 kr. Deltagelse i lodtrækningen vil selvfølgelig foregå i fortrolighed.

Spørgeskemaet tager cirka 25-30 minutter at besvare. For at deltage bedes du gå ind på dette link:  https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=DTC4LKL8U115

Undersøgelsen er underlagt de strengeste krav til databehandling. Alle oplysninger behandles fortroligt, og der vil aldrig blive offentliggjort resultater, hvor enkeltpersoner kan identificeres. 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på krj@dmjx.dk

Du kan læse mere om Worlds of Journalism og se resultater fra tidligere års undersøgelser her: https://worldsofjournalism.org

Mange tak for dit bidrag.

Med venlig hilsen

På vegne af Worlds of Journalism og arbejdsgruppen

Kresten Roland Johansen, lektor i journalistik

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Kommentarer