Gå til hovedindhold
Bliv medlem

O-prisen 2020: Hvem skal den gå til?

O-prisen anerkender de kvalitetsprodukter, som dygtige ansatte og freelancere laver i og for organisationer. Der nu åbent for indstillinger til O-prisen 2020.

O-prisen

Illustration: Karina Bjerregaard

O-prisen, der er på 5.000 kroner, gives for et bemærkelsesværdigt journalistisk eller kommunikationsmæssigt arbejde i form af artikler, video, tiltag på nettet, illustrationer, pjecer eller kampagner, der har gjort en forskel for målgruppen eller organisationen. Prisen uddeles til et stykke arbejde, der er publiceret i 2019.

Prisen uddeles hvert år i forbindelse med O-gruppens generalforsamling. I 2020 er det den 27. februar kl. 17-18, hvor O-gruppen byder på et glas i forbindelse med prisoverrækkelsen, hvorefter der er generalforsamling og middag.

Ethvert medlem af Dansk Journalistforbund kan stille forslag. Mindst én af de prismodtagere, der foreslås, skal være medlem af O-gruppen.

Dommerpanelet udpeges af O-gruppens bestyrelse. 

Har du eller dine kolleger i årets løb lavet et ekstraordinært stykke arbejde, eller har du lagt mærke til noget fra andre organisationer - så send en mail til Louise Knuth Pedersen på louiseknuth@gmail.com

Vi skal have indstillingerne senest d. 31. januar 2020. 

Send links til produktet og giv en kort begrundelse for, hvorfor lige netop dette produkt fortjener O-prisen. 

Andreas Marckmann Andreassen, vinder af O-prisen 2019

Jørn Albertus

I 2019 gik O-prisen til Andreas Marckmann Andreassen for "Håndbog i EU for journalister".

>> Se de tidligere modtagere af prisen

Kommentarer