Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom med din indstilling til O-prisen 2023

Overalt er der eksempler på sublim journalistik og kommunikation i organisationer. Med O-prisen hylder vi de journalister og kommunikatører, som leverer en indsats, der gør en forskel for medlemmerne eller organisationen.

O-prisen 2023

Organisationsgruppen

Har du spottet en kollega eller et team i egen eller andre organisationer, som har leveret et stykke arbejde, der gør en forskel for organisationen og dens medlemmer? Så er det nu, du kan indstille dem til O-prisen.

Alene indstillingen er et kæmpe skulderklap, som vil betyde alverden for den eller de indstillede. Og den/de, der løber med prisen får både æren, den flotte O-prisstatuette, designet og udført af Karina Bjerregaard, og 5.000 kr.

Det er O-gruppen under Dansk Journalistforbund, der uddeler prisen og har gjort det flere år i træk.  

”De fleste arbejdspladser har drøn på, og det er vigtigt, at vi en gang imellem stopper op og hylder alt det fantastiske arbejde, som medlemmerne af O-gruppen leverer for organisationerne. Det gør vi med O-prisen, så jeg vil klart opfordre til, at man sender en indstilling, hvis man har nogen i tankerne, som fortjener et skulderklap”, siger formand for O-gruppen, Maria Becher Trier. 

Hvad skal der til for at indstille?

Prisen gives for et stykke bemærkelsesværdigt arbejde, som har gjort en forskel for organisationen og medlemmerne.

Det kan være artikler, video, podcast, kampagner, pressearbejde eller andre produktioner, og arbejdet skal være udført i 2022. Man kan både indstille enkeltpersoner eller grupper, men mindst én af de indstillede skal være medlem af O-gruppen. 

Man indstiller via skemaet >> her . Det skal udfyldes og sendes til medlem af O-gruppens bestyrelse Sabrine Mønsted på e-mail sb@kulturoginformation.dk senest den 18. januar 2023. 

Fejring af O-prisen

Prisen uddeles umiddelbart før O-gruppens generalforsamling den 27. februar 2023.

Prisuddelingen er kl. 17.00, generalforsamlingen er kl. 18.00-19.30, og derefter byder O-gruppen på middag i byen. 

Læs mere om generalforsamlingen og tilmeld dig >> her 

Tidligere vindere: >> Her kan du læse om, hvem der tidligere har modtaget O-prisen og hvad de vandt for. 

Kommentarer