Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Benjamin Rothenborg Vibe vinder O-prisen 2021

Vinder af O-prisen 2021

Foto: Jon Arskog

Stort tillykke til Benjamin Rothenborg Vibe, som  har modtaget O-prisen 2021.

Han får den for en artikelserie i EL-forbundets medlemsblad "Elektrikeren", hvor han har afsløret klamphuggeri og forkert vejledning om opsætning af elbil-ladestandere.

Artikelserien blev bragt i fagbladet over flere måneder, og har også skabt debat i både branchen og Folketinget.

Med indsatsen har Benjamin Rothenborg Vibe gjort en forskel for medlemmerne: Hans journalistiske arbejde har givet branchen en styrket vejledning fra Sikkerhedsstyrelsen og nye efteruddannelsesmuligheder på vej for medlemmerne. 

O-gruppens pris "O-prisen" er på 5000,- kr. og gives for et bemærkelsesværdigt journalistisk eller kommunikationsmæssigt arbejde af et medlem af O-gruppen. 

Festligholdelse kommer senere

Med prisen følger også en statuette udformet af grafisk designer Karina Bjerregaard - men pga corona-restriktionerne kunne statuetten ikke fremstilles til overrækkelsen af O-prisen, så Benjamin Rotheborg Vibe måtte i første omgang nøjes med et print af statuetten. 

O-prisen overrækkes altid i forbindelse med O-gruppens generalforsamling, og da den i år måtte afholdes online, måtte Benjamin Rothenborg Vibe også nøjes med en online-fejring i første omgang. Men så snart det er muligt at mødes til et medlemsarrangement, vil O-gruppen stå for en festligholdelse, hvor vi også kan høre mere om Benjamins  arbejde med artikelserien. 

Indtil da kan I gense videoen med overrækkelse af blomster og bobler på O-gruppens side på Facebook.

Vinder af O-prisen 2021

Foto: Jon Arskog Vinder af O-prisen 2021 Benjamin Rothenborg Vibe foran sin arbejdsplads, Dansk El-Forbund, hvor han arbejder på fagbladet "Elektrikeren". Hans arbejde med artikelserie om fejlagtige vejledninger i opsætning af elbil-ladestandere gav ham prisen.

Kommentarer