Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Gruppen for ansatte i organisationer

Organisationsgruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund - medier og kommunikation.

Organisationsgruppen organiserer ansatte og freelancere, der producerer journalistik eller kommunikation målrettet medlemmer i organisationer.

Medlemmerne er journalister, kommunikationsmedarbejdere, redaktører og andre, der arbejder med trykte medier, web, SoMe og tilhørende produktion for organisationer som f.eks. Ingeniørforeningen IDA, BUPL, Dansk Selskab for Patientsikkerhed, Danmarks Sportsfiskerforbund, Fagbladet Folkeskolen, Dansk Flygtningehjælp med mange flere. 

Organisationsgruppen har ca. 300 medlemmer. 

Er jeg O-gruppemedlem?

Hvis du er ansat i en  organisation uden medarbejderforening er du O-gruppemedlem. Hvis ikke du automatisk er medlem, så kontakt DJ på tlf. 3342 8000.

 

Hvad koster det?

Medlemsskab koster 25 kr. om måneden for alle. Det giver adgang til alle vores arrangementer, der er dog deltagerbetaling ved vores julefrokost og evt. sommerudflugt. 

Bliv i-medlem

Hvis du ikke kan blive O-gruppemedlem, kan du altid være tilknyttet O-gruppen som i-medlem (interessemedlem). Som i-medlem bliver du inviteret til alle vores arrangementer på lige fod med andre. Men du kan ikke blive delegeret for O-gruppen.

Kontakt DJ for at blive i-medlem. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk