Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Organisationsgruppens julefrokost i Tivolihallen

Kender du til Organisationsgruppens legendariske julefrokost?
År efter år er den afholdt på den traditionsrige restaurant Tivolihallen, som slet ikke er placeret i Tivoli.

Foto: O-gruppen

Hvornår

24. november 2023 15:30-19:30

Hvor

Vester Voldgade 91, 1552 København V

Pris

Fra 150.00 kr.

Type

Arrangement

O-gruppens julefrokost er et fantastisk sted at møde kolleger, som arbejder med journalistik og kommunikation i organisationer. 

Her får man et par timer på en af Københavns ældste forkostrestauranter med mad lavet fra bunden. O-gruppen byder på den store klassiske julefrokost og drikke efter eget valg ad libitum. Til julefrokosten kan medlemmer under uformelle former blive klogere på organisationsblades udvikling, de seneste trends på SoMe og hverdagen som ansat og freelancer i organisationer og foreninger.  

Har du været med før og kommer igen, så inviter en kollega eller to med - for det er bare sjovere, når vi er flere til at dele vores erfaringer. 

Har I praktikanter, så inviter dem med. De har også brug for netværket, som findes mellem DJ-medlemmer i organisationer.  

Bor du langt fra København, så skriv til Organisationsgruppens formand Maria Becher Trier, så giver vi tilskud til transporten.  

Det koster 150 kroner at være med - og det er alle pengene værd!

Husk at logge på Mit DJ for at få adgang til den korrekte billet. Har du problemer med at logge på, er du meget velkommen til at kontakte DJ Event.

Praktikanter fra arbejdspladsen er velkomne.