Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Organisationsgruppen inviterer på studietur til Malmø

Redaktionel frihed i organisationer set i et svensk perspektiv.
Det er overskriften på Organisationsgruppens første studietur for medlemmerne - man kan deltage både med og uden overnatning.

Photosbypatrick

Hvornår

13. september 2024 10:41
14. september 2024 10:41

Hvor

Hem og Hyra, Fersens väg 9, Malmø

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Organisationsgruppens bestyrelse besøgte for nyligt Malmø og fik her ideen til at invitere medlemmerne på en studietur. 

Derfor har vi kontaktet Hem og Hyra, som er en avis, der har et oplag på 577000 og et website www.hemhyra.se med daglige nyheder med 380 000 unikke sidevisninger om ugen og et nyhedsbrev, som går ud til medlemmerne en eller to gange om ugen. 

Hem og Hyra er et selvstændigt medie med egen administrerende direktør, og det er en del af avisens mission ”kritisk at undersøge organisationen”.

Hem og Hyra har 20 lokalredaktører fordelt rundt om i landet.

Det er Hyregästforeningen – som svarer til Lejernes Landsorganisation i Danmark, der ejer Hem og Hyra.

Vi skal besøge Malmø redaktionen fredag den 13. september kl. 15. Redaktionen befinder sig på Fersens väg 9 - fem minutters gang fra Trianglens togstation. Her skal vi mødes med journalisterne Kristina Wahlgren og Anders Paulsson. 

Efter besøget går vi til Hotel Noble House, hvor vi over en kop kaffe vil vende de svenske erfaringer i en dansk kontekst. 

Organisationsgruppen tilbyder i forbindelse med studieturen overnatning på Hotel Noble House i værelser, hvor man sover t på hvert værelse og en god tre-retters middag på restaurant Epicure i Malmø. Morgenmad er inkluderet. Der er et no-show-fee på turen på 200 kroner. 

Pengene bliver kun trukket, hvis man har tilmeldt sig turen og ikke møder op. 

Der er egenbetaling på transporten fra København til Malmø og på drikkevarer. Medlemmer uden for hovedstadsområdet kan få betalt billigste transport til København i forbindelse med studieturen. 

Når man er tilmeldt vil man få et mere udførligt program. Det er også muligt kun at tilmelde sig den faglige del af arrangementet.

 I så fald skal man ikke bruge tilmeldingslinket, men skrive direkte til formand Maria Becher Trier mbt@folkeskolen.dk

I første omgang har vi kun oprettet 12 pladser til turen. Det er først til mølle. Hvis der inden for den første uge efter invitationen er sendt ud er større tilslutning, vil vi forsøge at øge antallet af pladser, så skriv dig endelig på venteliste, hvis der ikke er flere pladser.