Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Opstart af virksomhed

Opstart af virksomhed? Få branchespecifik rådgivning i DJ

Mange medlemmer af DJ vælger på et tidspunkt at blive selvstændige og starte deres egen virksomhed. Enten som freelancere i medie- og kommunikationsbranchen eller som iværksættere inden for en anden branche. DJ har bred erfaring med at rådgive selvstændige og freelancere branchespecifikt om blandt andet opstart, salg, kontraktgennemgang, ophavsret, karriereudvikling, moms og skat.

Få med hjælp fra DJ et overblik over, hvad der er vigtigt at få styr på, inden du kaster dig ud i det. Du skal blandt andet gøre dig klart, om du hovedsageligt er freelancer (lønmodtager) eller selvstændig (momsregistreret), da det har betydning for både skat og dagpengeforhold. Derudover skal du vælge, hvilken type virksomhed, du ønsker at opstarte. Skal den eksempelvis være personlige ejet eller have en virksomhedsform?

Som mediearbejder får du hos DJ det skarpeste udbud af rådgivning inden for opstart af virksomhed – både i form af kurser og personlig rådgivning. Bliv fagligt rustet til tilværelsen som freelancer eller selvstændig ved hjælp af DJ’s kurser og juridisk- eller karrieremæssig personlig sparring med fagkonsulenter inden for medier og kommunikation.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jacob Nielsen

BUDGETBEREGNEREN

Få et overblik over din økonomi som freelancer eller selvstændig med DJ's Budgetberegner.