Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Opsigelse

Opsigelse og fyring

Mange medlemmer oplever at blive opsagt mindst én gang i deres arbejdsliv, og det kan gøre en meget stor forskel, om man er omfattet af en overenskomst eller ej. Derfor er det godt at kende til sine rettigheder. 

DJ's medarbejdere yder både kvalificeret rådgivning til medlemmer, der er blevet sagt op - og til medlemmer, der selv har sagt op. Som medlem kan du få hjælp og rådgivning om alt fra fratrædelsesaftaler og juridiske spørgsmål til karriereudvikling, jobsøgning og trivsel.

Book en 'Opsagt samtale' med en konsulent fra karriere og trivsel, der ringer dig op ca. 1 uge efter opsigelsen, og få hjælp til den situation du står i lige nu.

Kontor

Fyringsrunder

Det er hårdt at blive en del af en fyringsrunde, og DJ står altid klar til at hjælpe dig. Både undervejs i fyringsprocessen, hvor vi kan hjælpe dig til at få en attraktiv aftrædelsesordning, og bagefter, hvor vi kan hjælpe dig videre igennem vores Karriererådgivning.

Er der en fyringsrunde på vej på din arbejdsplads - så kontakt din tillidsrepræsentant og DJ. Det er vigtigt, at DJ bliver involveret, inden en eventuel frivillig fratrædelse eller opsigelse er skrevet under af din arbejdsgiver, da det efterfølgende er meget svært at få ændret på forholdene.

Se mere om Fratrædelsesaftaler og Arbejdsgivers opsigelse

Jakob Carlsen

Lars Bech

Lars Bech

ER DU BLEVET SAGT OP?

Vores faglige rådgivning er både klar med juridisk bistand i forhold til, hvilke rettigheder man har, hvis man bliver opsagt, og sparring til, hvilke karrieremuligheder, man kan have efter en opsigelse eller aftrædelsesordning.

Jonathan Bjerg Møller

DJ OUTPLACEMENT

Hvis du er blevet opsagt, er DJ Outplacement et tilbud til dig, så du kan få en god indgang til et nyt arbejdsliv.

Læs om DJ Outplacement og få redskaber til at komme godt ind i et nyt arbejdsliv.

Lars Bech

FIND JOB

Find dit næste job inden for medier, kommunikation og journalistik på Mediajob.