Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Opsamlingspulje for fordeling af AVU-midler for 2017

Ansøg om ophavsretmidler for AVU-midler.

Hvad er en opsamlingspulje?

En opsamlingspulje, er for de af jer, som ikke nåede at søge i den første fordeling af puljen.

Du kan altid logge på udbetalingsportalen med det login, du selv har oprettet dig med, og se om du tidligere har modtaget midler for denne pulje. 

Er du i tvivl om, hvilke programmer du tidligere har søgt AVU-midler for, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan sende en opgørelse. 

AV materiale brugt i undervisning
Du kan nu søge om AVU rettighedsmidler for 2017.

Vi er nu klar med fordeling af AVU rettighedsmidler for 2017. Du kan se den opgørelse vi har modtaget fra CFU (Center for undervisningsmidler), over de produktioner som DJ har kendskab til skulle være brugt i undervisning i 2017.  Har du produceret programmer der fremgår af listen, skal du udfylde ansøgningsformularen nedenfor, med de produktioner du har været med til at producere.

Fordelingen af midler sker når ansøgningsformularen er udfyldt, indsendt og vi har gennemgået dokumentationen.

Dokumentation 

DJ har modtaget krediteringer på de fleste udsendelser og derfor er det ikke nødvendigt at sende dokumentation for disse. 
Hvis du tilføjer udsendelser hvor du ikke står krediteret på listen, skal du vedhæfte dokumentation for disse i form af screendumps, kontrakter, honoraropgørelser, fakturaer eller bekræftelse fra produktionsselskabet. 

Hvornår kan jeg søge? Du kan søge i perioden 20. februar til og med den 24. marts 2020 kl. 23:59.

Hvem kan søge?
Både freelancere, TBA (tidsbegrænset) samt fastansatte kan søge disse midler. 

Flere end 10 programmer

Har du flere end 10 programmer på listen fra CFU, behøver du ikke benytte ansøgningsformularen nederst på siden. I stedet kan du sende en mail til rettighedsmidleridj@journalistforbundet.dk, hvorefter du vil få tilsendt et skema til udfyldelse. 

Funktioner
Alle funktioner der har produceret indhold. Du kan finde listen nedenfor hvor du kan udfylde formularen i forbindelse med ansøgning af midler.

Udbetaling fra andre organisationer
Hvis du tidligere har modtaget midler for enkelte af produktionerne fra andre organisationer, kan du ikke søge midler for disse. 

Udbetaling 
Vi behandler alle ansøgninger efter ansøgningsfristen. Vi forventer at være klar med fordelingen af midlerne i starten af 2021.

Programmer fra 2015 og 2016
Hvis du tidligere har ansøgt og modtaget rettighedsmidler for året 2015 og 2016, vil disse programmer automatisk være godkendt og overført til 2017, hvis de er blevet brugt igen.

Du skal derfor ikke søge for disse programmer igen i år. Er du i tvivl om hvilke programmer du tidligere har søgt og modtaget AVU-midler for, er du velkommen til at kontakte os.

Midler for 2018 og frem

Fordeling af midlerne for 2018 & 2019 sker, efter vi har fordelt midlerne for 2017. 
For de produktioner, som du har indsendt og fået godkendt i 2017, vil du ikke modtage et skema eller skulle registrere disse produktioner igen i 2018 & 2019, hvis disse fortsat er brugt.

Produktioner, der er genbrugt i de efterfølgende år, vil automatisk blive godkendt fra DJ’s side fremadrettet. 

Hvis der er nye produktioner, som du ikke tidligere har godkendt, vil du modtage et skema på disse. 

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk