Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Arkiv on-demand på dr.dk

Søg rettigshedsmidler for arkiv on-demand på dr.dk

DJ fordeler rettighedsmidler for Arkiv on-demand fra dr.dk for visningsåret 2015. Har du produceret tv for DR, som var tilgængelig på dr.dk i 2015, kan denne pulje være for dig. 

Puljen bliver fordelt ud fra antal streams og antal ansøgere.

Hvordan søger jeg?

Har du allerede modtaget et skema, skal du kun søge, hvis du finder flere produktioner end det, vi har registeret på dit tilsendte skema. Finder du flere produktioner, skal disse tilføjes til det eksisterende Excel-ark, som du tidligere har fået tilsendt, samt dokumentation for produktionerne.

Har du ikke fået tilsendt et skema, skal du søge via nedenstående formular. 

Til højre på denne side finde du de krediteringer, som DJ har modtaget. Du finder de produktioner, du har været med til at producere i 2015, og ansøger i nedenstående formular. Har du flere produktioner, skal du oprette en ansøgning per produktion.

Har du flere end 10 produktioner, bedes du kontakte rettighedsmidleridj@journalistforbundet.dk. Herefter vil du modtaget et Excel-ark, du kan udfylde i stedet for at ansøge via DJ´s hjemmeside. 

Hvem kan søge?

  • Freelancer
  • Selvstændige
  • Fastansatte og tidsbegrænset ansatte hos DR, ansat inden 1. januar 2013

Hvem kan ikke søge?

Fastansatte og tidsbegrænset ansatte hos DR, ansat efter 1. januar 2013.

Hvilke funktioner kan søge?

Hvornår kan jeg søge?

25. oktober – 21. november 2019.

Dokumentation:

DJ har modtaget krediteringer på de fleste udsendelser, og derfor er det ikke nødvendigt at sende dokumentation for de programmer, hvor du står krediteret.
Hvis du tilføjer udsendelser, hvor du ikke står krediteret, skal du vedhæfte dokumentation for disse i form af kontrakter, honoraropgørelser, fakturaer, skærmdump af rulleteksten eller bekræftelse fra produktionsselskabet.

Fastansatte og tidbegrænset ansatte hos DR kan kun søge for produktioner før 1/1-2013, da de tidligere har fået betaling for det gennem deres medarbejderforening.

Du kan kun søge for 1 funktion per produktion.

Udbetaling fra andre organisationer

Hvis du tidligere har modtaget midler for enkelte af produktionerne fra andre organisationer, kan du ikke søge midler for disse.

Hvor meget kan jeg få?

Det afhænger af, hvilke udsendelser du har medvirket til produktionen af. Det endelig svar kan vi først give dig, når du har ansøgt, og vi har behandlet alle ansøgningerne.

Vi kontakter dig, så snart beregningen er klar.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk