Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Om Fagfestival

Fagfestival er landets største mediefestival, som samler hele medie- og kommunikationsbranchen.

Fagfestival 2020 nærmer sig
Sæt kryds i kalenderen 1.-2. november 2020

Fagfestival finder sted hvert andet år, og næste gang bliver d. 1.-2. november 2020 i Odense på Odeon. Første session starter klokken 9.30 søndag. Og vi siger på gensyn mandag klokken 16.00. Der tages forbehold for ændringer.

Formålet med Fagfestivalen er at inspirere, dele viden og knowhow samt debattere fremtidens medie- og kommunikationsbranche. På programmet kommer bl.a. en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere og kommunikatører, der alle sætter fagene på spidsen.

Omkring 1000 personer deltager fra hele medie- og kommunikationsbranchen. Fagfestival varer to dage, og er proppet med debatter, inspirerende oplæg og workshops. I alt ca. 60 sessions fordelt på forskellige fagligheder.

Imens dagtimerne fokuserer på fagligt input, byder aftentimerne på middag, netværk og underholdning. Alt sammen i et uhøjtideligt og festligt miljø.

Spørgsmål?

Alle spørgsmål vedrørende billetter, forplejning og overnatning skal rettes til: fagfestival@fagfestival.dk.

Ofte stillede spørgsmål:

Transport

Du skal selv sørge for transport til og fra Odense.
Både Odeon og samtlige hoteller vi benytter er i gåafstand fra banegården.

Prisen inkluderer

Overnatning på dobbeltværelse (eller enkeltværelse mod ekstra betaling) og forplejning.

Værelser

Hvis du køber dobbeltværelse, så bliver du placeret med en anden deltager af samme køn. I din tilmelding er der er mulighed for at ønske en specifik værelseskammerat. Vi gør, hvad vi kan for at opfylde alles ønsker, men kan ikke garantere det.

Enkeltværelserne bliver hurtigt udsolgt. Nåede du det ikke, kommer du på venteliste til et enkeltværelse ved at sende en mail til Fagfestival. Du bliver kontaktet, hvis der bliver et værelse ledigt.

Du får endelig besked om indkvartering senest fredag den 26. oktober. Der tages forbehold for datoændringer.

Forplejning

Frokost begge dage og middag søndag foregår på Odeon. Morgenmaden mandag foregår på det hotel, du er indkvarteret på.

Er der særlige hensyn vi skal tage ifm. din forplejning, så skal vi vide det senest d. 15. oktober, så vi kan informere køkkenet. Kontakt derfor FagfestivalDer tages forbehold for datoændringer.

Særlige hensyn

Er der andre ting vi skal tage hensyn til, fx sygdom, handicap eller andet så giv os gerne besked på Fagfestival senest d. 15. oktober. Der tages forbehold for datoændringer.

Programpunkter

Du booker dig ikke ind på specifikke sessions. Det er som udgangspunkt først til mølle til alle punkter. Hvis der er undtagelser, så vil de fremgå af de specifikke programbeskrivelser.

Opladere

DJ’s sekretariat på ODEON vil have få opladere liggende, så du har mulighed for at få opladet din mobil, hvis du løber tør for strøm – men det er en god ide, at du har din egen oplader med.

Garderobe 

Garderoben i Odeons kælder kan benyttes til overtøj og bagage på eget ansvar begge dage indtil kl. 22.00, hvor Odeon lukker. Søndag aften er der overvåget garderobe i Koncerthuset kl. 17.30-01.30. 

Fagfestival

Andreas Weiland

Fagfestival 2020 nærmer sig

Sæt kryds i kalenderen 1.-2. november 2020