Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Praktisk information om Fagfestival

Fagfestival er landets største mediefestival, som samler hele medie- og kommunikationsbranchen.

OBS: Spørgsmål vedrørende overnatning skal rettes til Meeting Planner: reg@meetingplanners.dk 

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svarene på dem.

Hvornår og hvor?

Hvornår?

6. - 7. november 2022

Hvor?

Odeon
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Transport

Du skal selv sørge for transport til og fra Odense.
Både Odeon og samtlige hoteller vi benytter er i gåafstand fra banegården.

Prisen inkluderer

Fuld festivalbillet med adgang til i alt ca. 60 sessions samt forplejning. Underholdning og fest om aftenen søndag d. 6. november. 

Vær opmærksom på at overnatning skal bookes ved siden af billetten. 

Der er mulighed for tilskud gennem din specialgruppe/kreds. Tilskuddet bestemmes af de enkelte grupper/kredse, og du vil modtage information om dette fra din specialgruppe/kreds. Læs punktet nedenunder. 

Tilskud

Forplejning

Der er frokost begge dage, og middag søndag foregår på Odeon. 

Du bliver spurgt om forplejning, når du køber billet. Ved særlig forplejning skal dette afkrydses allerede ved tilmelding. Det er vigtigt, at du tager stilling til særlig forplejning, så hvis du fx ønsker vegetarisk kost, skal det angives, når du køber billetten. Det er ikke muligt at ændre sit valg på dagen for Fagfestival. 

Overnatning

DJ har reserveret værelser på hoteller nær Odeon. Det er bureauet Meeting Planner, der varetager booking af værelser. Ønsker du overnatning, skal du booke dit værelse gennem dem, og de kan også hjælpe dig med eventuelle spørgsmål ifm. overnatning, værelser mv. 

Du kan læse mere om hotellerne og booke din overnatning her. 

Særlige hensyn

Er der andre ting vi skal tage hensyn til, fx sygdom, handicap eller andet så giv os gerne besked på Fagfestival senest d. 15. oktober. Der tages forbehold for datoændringer.

Parkering

Det er muligt at parkere i Q-Parks parkeringskælder under Odeon. Der er parkeringsafgift alle ugens dage og timer.  
For elbiler er der 10 ladestandere i parkeringskælderen under Odeon. 

Derudover er der en række af hotellerne, som har parkeringsmuligheder. Du kan eventuelt først prøve at forhøre dig på det hotel, hvor du skal overnatte. Har du brug for hjælp i forbindelse med spørgsmål til hotellerne, kan du kontakte Meeting Planner, som varetager booking af hotelværelser. 

Programpunkter

Du booker dig ikke ind på specifikke sessions. Det er som udgangspunkt først til mølle til alle punkter. Hvis der er undtagelser, så vil de fremgå af de specifikke programbeskrivelser.

Opladere

DJ’s sekretariat på ODEON vil have få opladere liggende, så du har mulighed for at få opladet din mobil, hvis du løber tør for strøm – men det er en god ide, at du har din egen oplader med.

Garderobe 

Garderoben i Odeons kælder kan benyttes til overtøj og bagage på eget ansvar begge dage indtil kl. 22.00, hvor Odeon lukker. Søndag aften er der garderobe i Koncerthuset kl. 17.30-01.30. 

Standpladser på Fagfestival

Skal du eller din virksomhed have en standplads på Fagfestival? 

Læs mere om mulighederne her eller kontakt Steffen Lund, stl@journalistforbundet.dk, telefon 20 67 04 47