Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Om bevægelsen fra tør tekst til meningsgivende tegnet film

Et oplæg om processen fra et tegnet mødereferat til skabelsen af en film, der giver mening og bliver husket.

Erik Petri

Pierre Follet Beckmann

Hvordan foregår det, når PowerPoint-bullets og resultatet af et møde skal omdannes til en narrativ fortælling, som forklarer indholdet på en måde, så det sidder fast og giver mening hos medarbejderne?

Oplægget koncentrerer sig om processen fra det tegnede mødereferat til den forklarende tegnede film.

Siden 2005 har Erik Petri sat billeder på processer og lavet visuelle mødereferater for store virksomheder og offentlige kunder i Danmark og vore nabolande. I 2008 lavede han sin første forklarende film for et konsulenthus, og siden da er det blevet til omkring 80 korte og længere forklarende film. De fleste film har han lavet i fællesskab med Bulldog and Partners.

Hans kunder tæller blandt andre Novo Nordisk, Maersk, Siemens, Carlsberg, Nordea, Nets, Finanstilsynet, Ministerier, Regioner og kommuner.

Om Erik Petri

Han er uddannet fra Designskolen i Kolding i 2004 og brugte undervejs to år på Art Center College of Design i Pasadena, USA. Han arbejder indenfor et bredt og omskifteligt felt for visuel kommunikation, men en ting er kendetegnende: han omsætter komplekse processer til visuelle fortællinger, som skaber overblik og forståelse hos modtageren.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk