Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Mand i rød sofa

Nyuddannet

Rådgivning og inspiration for dig, der er nyuddannet.

Få hjælp og en række gode råd til dit arbejdsliv

Du kan trække på DJ’s rådgivere og jurister i alle faser af dit arbejdsliv. Vi har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer, du står med i dagligdagen som nyuddannet.

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder o.l. Uanset, så kender DJ udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig i dit arbejdsliv.

 

Uanset din udfordring, så lad vores karriererådgivere vise dig vejen.

Jacob Nielsen

METTE MAYLI ALBÆK, JOURNALIST

”Da jeg var ansat i min første stilling, var jeg rigtig stresset over, hvad jeg ville på længere sigt. DJ anbefalede mentorordningen, og nu har min mentor hjulpet mig gennem mindst to jobskifter.”

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Lisette Hedegaard

FIND LEDIGE JOBS

DJ annoncerer for en række ledige jobs hver måned.
 

Jakob Nielsen

FÅ HJÆLP TIL DIT CV

Det er vigtigt at have et stærkt CV - også når du ikke har så meget på det. Få hjælp til at målrette dit CV mod de jobs du søger.

Pink baggrund indmeldelse i DJ

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jonas Pryner Andersen

FÅ GLÆDE AF DJ'S MEDLEMSFORDELE

Du får personlig rådgivning og faglig udvikling, og tilbud på forsikring, bank og lånetilbud, gode kontante rabatter, samt en række andre fordele.

Rasmus Degnbol

FIND EN MENTOR

Den største ressource, du har adgang til via dit medlemskab af DJ, er de andre medlemmer. Læs hvordan du kan få en mentor - eller bliv mentor for andre.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.