Gå til hovedindhold

Nyuddannet

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Jakob Nielsen

FÅ HJÆLP TIL DIT CV

Det er vigtigt at have et stærkt CV - også når du ikke har så meget på det. Få hjælp i DJ til at målrette dit CV mod de jobs du søger.

Lisette Hedegaard

FIND LEDIGE JOBS

DJ annoncerer for en række ledige jobs hver måned.

 

Vis os dit første job!

Det er vigtigt at kunne se, at andre lykkedes med at få det første job. Derfor kan du deltage i konkurrencen, der skal sætte fokus på tiden som nyuddannet og det første job. Vis at du har fået job ved at dele din DJ skrivebords-maskot på Instagram og vind et gavekort!

Når du har fået dit første job  kan du bygge din egen skrivebordsmaskot og sætte den på dit første skrivebord for at huske på, at du altid har DJ i ryggen. Tag et billede af din DJ skrivebords-maskot og del det på instagram med #DJmitførstejob - så viser du andre, at det er muligt at komme i job som nyuddannet!

Hvert semester finder vi to vindere blandt alle, der har delt deres skrivebordsmaskot i det forløbne halve år. Vinderne får et gavekort på 500 kr. 

Jakob Nielsen

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk