Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Warner Bros modtager Sigtil-Prisen

Skuespiller Bodil Jørgensen overrakte i torsdags den nystiftede Sigtil-Prisen til Warner Bros. for at tage sikkerhed og det gode arbejdsmiljø alvorligt - og for vedvarende at udvikle og forbedre, hvis tingene halter.

Bodil Jørgensen overrækker Sigtil-Prisen

Jacob Nielsen Bodil Jørgensen overrækker Sigtil-Prisen til Warner Bros.

Chef for Warner Bors. Danmark Fredrik Hillerbrand sagde blandt andet i sin takketale:

”Hvor er det dejligt, at I har taget initiativ til den her pris. Det er om noget en pris til hele huset. Vi har alle skrevet under på, at vi tager vores arbejde og trivsel alvorligt – så det er ikke noget, der er kommet oppefra. Vi skal fortsætte med at respektere hinandens grænser og sørge for at være på arbejde, når vi er på arbejde – og holde fri, når vi har fri.

Jeg håber, at det bliver et godt selling point at være en god arbejdsplads, og jeg håber, at vores branche er så konkurrenceminded, at det næsten bliver umuligt for os at vinde den her pris igen.”

Til at overrække prisen var skuespiller Bodil Jørgensen inviteret. Bodil Jørgensen, der selv har været ude for en arbejdsulykke på et filmset, begrundede blandt andet valget af Warner Bros. som prisvinder således:

"Warner har i årevis arbejdet struktureret og systematiseret arbejdsmiljøindsatsen. Denne indsats er blevet udviklet på trods af skiftende firmaer og ledere. Man arbejder med en trivselsgruppe. Man tilbyder supervision, stresskurser og coaching. Man har fået barselsordning og overenskomst. Og man tager imod nye ansatte og freelancere med trivselsgruppen, så man ved hvor man henvender sig," sagde hun ved prisoverrækkelse. Læs hele Bodil Jørgensens tale

Sigtil-prisen er blevet til i samarbejde mellem FILM&TVGRUPPEN i DJ, FAF, Dansk Filmfotograf Forbund og Dansk Skuespillerforbund.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.