Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

"Vores netværk bliver bedre og bedre"

Marianne Sommer, redaktør og daglig leder for Time2Media, der producerer avisindstik, informations- og brandingmateriale fortæller om at være med i netværket for mellemledere.

Marianne Sommer

Lisbeth Holten Marianne Sommer, redaktør og daglig leder for Time2Media.

Det tager noget tid, før man får den tillid til hinanden, der skal til. I begyndelsen holder man facaden, men vi fik efterhånden stor fortrolighed – også fordi vi brugte os selv som cases. Det er det rigtig fede ved vores forum – den fortrolighed og opbakning, der er.

Jeg ville gerne være med i netværket, fordi jeg sidder et lille sted og ikke har en hel masse andre at sparre med.

Jeg står med nogle ting som mellemleder, som jeg ikke har nogen uddannelse i – lønforhandlinger, personalesager eller konflikter. Netværket giver mig et sted at diskutere de emner og nogen at ringe til, hvis jeg står med et problem. Det er ligesom at have en remote-kollega!

Jeg havde egentlig forventet, at vi ville have mere fokus på det rent faglige, men emnerne er trukket mere og mere over mod det ledelsesmæssige, og det har vi været enige om. Det håndværksmæssige kan vi få andre steder, men de ledelsesmæssige og personlige ting kræver netop et forum som dette.

Vi er strikt professionelle og mødes tre timer hver sjette uge med mødeleder og emne, somme tider også med læsestof på forhånd. Og jeg synes, det bliver bedre og bedre. Jeg har selv fået et helt konkret råd, da jeg engang havde svært ved at trænge igennem til min chef med mine synspunkter. Så sagde en af de andre ”Tag udgangspunkt i bundlinjen!”, og det hjalp. Jeg synes helt generelt, at jeg har fået større gennemslagskraft af at være med i netværket.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.