Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Vil du være med til at øge mangfoldigheden i kilder i medierne?

Mange journalister ønsker at øge mangfoldigheden i deres valg af kilder, men stramme deadlines kommer ofte i vejen for søgningen efter nye stemmer. DJ inviterer sammen med en række andre aktører til workshop for at udvikle en ny kildedatabase.

Den nye kildedatabase "Rollemodeller og Rising Stars" er en del af initiativet "Rollemodeller for alle", somer startet af KvindeKompagniet og Female Leadership Academy og støttet af blandt andre Dansk Journalistforbund, Netcompany, Dansk Industri. Målet med initiativet er at skabe mere mangfoldighed og diversitet i danske medier

Tirsdag den 10. maj afholder initiativet en workshop i DJ's lokaler på Gl. Strand i København, hvor du kan være med til at udvikle en ny database og søgemaskine, der kan gøre det lettere for journalister at finde nye kilder til deres arbejde.

Deltagere i workshoppen er blandt andre Tine Johansen (formand i Dansk Journalistforbund), Stine Carsten Kendal (Dagbladet Information), Marie Valentin Beck (Konsulent og mastermind bag ”Følg Pengene”s tilgang til mangfoldige kildevalg) og Heidi Robdrup (tidl. redaktionschef på Deadline). Men vi har også brug for dine input til at definere ønsker og krav til en fremtidig kildedatabase til brug for alle redaktioner, der ønsker et bredere udvalg af kilder til deres arbejde.

Tilmeld dig workhoppen den 10. maj

Kommentarer