Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Uforpligtende kaffemøder udvider dit DJ-netværk

Giv eller få et kaffemøde med et andet DJ-medlem via en gruppe på LinkedIn. Nyt DJ-tiltag skal har som formål at øge den uformelle erfaringsudveksling mellem DJ-medlemmer.

Lav uformelle kaffemøder med andre DJ-medlemmer

Jamal Christensen / Montgomery

Kunne du tænke dig at drikke en kop kaffe med en Cavlingvinder? En kommunikationschef? En freelancefotograf? Som medlem af DJ har du nu mulighed for at blive del af et LinkedIn-netværk med andre DJ-medlemmer med det formål at mødes til uforpligtende kaffemøder. En slags fagforeningens svar på Tinder, kalder initiativtager til netværket, udviklingskonsulent i DJ, Mads Løkke Rasmussen det.

"LinkedIn er et fantastisk redskab til at holde styr på sine professionelle kontakter og til at tjekke andre professionelles CV og kontakter. Mit indtryk er, at det er hvad LinkedIn bruges til af de fleste - men det kunne bruges endnu bedre. Mit bud på en forklaring på det ikke realiserede potentiale er, at der mangler en klar aftale mellem os, der er på LinkedIn om hvorfor vi er der, og hvad vi skal have med hinanden at gøre. Den slags er der styr på, når det fx gælder Tinder: "Match. Chat. Date" står der på forsiden - og alle er klar over hvorfor vi er der, og hvad vi skal gøre," siger han. Derfor har Mads Løkke Rasmussen oprettet gruppen "Dansk Journalistforbund - giv eller få et kaffemøde med et andet medlem af DJ", som er udstyret med nogle klare og simple regler. Dermed håber han, at medlemmerne kan få mere ud af LinkedIn-platformen - og selvfølgelig DJ-medlemskabet.

Skab værdi for andre DJ-medlemmer

"Denne gruppe er sat i verden for at formidle kaffemøder mellem medlemmer af DJ og skabe mere værdi for hinanden på LinkedIn. Når du tilmelder dig gruppen, accepterer du, at andre medlemmer af gruppen og DJ kan bede dig om et kaffemøde på ½-1 time enten på dit job, på en café eller virtuelt. Du kan takke nej uden at give en begrundelse, men ideen er, at gøre tærskelen lavere for professionelle møder mellem DJ medlemmer," forklarer han. 

LinkedIn-gruppen har i skrivende stund 317 medlemmer.

Læs mere om LinkedIn-gruppen og anmod om medlemskab, hvis du har lyst at mødes til et andet DJ-medlem over en kop kaffe.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.