Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

TV3 Sport tilbageerobrer DJ Mediecup-titlen

Forrige års mestre fra TV3 Sport fik revanche over sidste års mestre fra TV 2 Sport i en ulige finale ved DJ Mediecup 2018. I alt 27 hold dystede i en fair og velspillet turnering.

TV3 Sport vinder DJ Mediecup 2018

Jens Panduro

Rammerne var skiftet ud fra Nørrebro Hallen til Fodboldfabrikken, og der var tilføjet en ekstra turnering til formatet, men ellers var meget, som det plejer ved DJ Mediecup 2018. De to seneste års dominerende hold, TV3 Sport og TV 2 Sport fejede al modstand af banerne i For Alvor-turneringen og mødtes i en drømmefinale. Den endte dog med at blive mere ulige, end forventet, da TV3 Sport vandt stort.

I For Sjov rækken var der også enkelte temmeligt ulige kampe og nogle hold, der måske havde meldt sig til den forkerte turnering. Men det bliver der rettet på på næste år. Vinder af For Sjov-turneringen blev Murder on Zidane's Floor - studerende fra SDU. Tabere af For Sjov spillet - og dermed det hold, der hyldede For Sjov-princippet allermest, blev Røde Kors, der meget godgørende lod deres modstanderhold tyre mål på mål ind bag sig.

Efter finalen blev der trukket lod blandt de ufatteligt mange fine sponsorpræmier, og der var ikke mange, der gik tomhændet hjem. Og Danske Mediestuderende løb med prisen for bedste outfit med deres fine, gule 0 kr. trøjer! Adam fra DJ Allstars vandt "Sku have gået til Louis Nielsen"-præmien for flotteste afbrænder.

Vi glæder os til næste år, hvor vi gentager det hele.

Se flere billeder fra DJ Mediecup

Se holdfotos på facebook

Hent alle resultater som pdf

  • Jens Panduro
  • Jens Panduro
  • Jens Panduro

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.