Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

TV-midler 2016

DJ er tæt på at være i mål med fordelingen for 2016 – og forventer at kunne give information om tildelte TV-midler inden jul.

Opsamlingspulje først i 2018

De rettighedshavere, der ikke nåede at komme med i den ordinære pulje, kan naturligvis søge i vores opsamlingspulje, der åbner først i 2018. DJ fordeler midlerne i opsamlingspuljen ud fra samme principper. Du kan følge med, i hvornår opsamlingspuljen åbner, på DJ’s side om rettighedsmidler. Har vi afvist dine produktioner grundet manglende dokumentation, kan du søge i opsamlingspuljen, hvis du i mellemtiden har skaffet den nødvendige dokumentation.

Udbetaling er blevet lettere

DJ har oprettet en ny portal til brug af rettighedsmidler, som vil gøre udbetalingen nemmere og hurtigere i år. DJ sender senest i slutningen af december et link til oprettelse som bruger i portalen til alle med tildelte – og endnu ikke anvendte – rettighedsmidler. I portalen kan du så efterfølgende få udbetalt dine penge, eller uploade dokumentation for at opnå skattefritagelse.

Rettighedsmidler kan generelt stå i 24 måneder. Beløbet er skattepligtigt – medmindre det bliver brugt til skattefrie formål som f.eks. efteruddannelse eller studietur.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.