Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Tine Johansen: "I er med til at sætte dagsordenen"

Ved hovedbestyrelsesmøde d. 29. august blev Jakob Ponsgård ny næstformand i DJ. Formand Tine Johansen sætter nogle ord på, hvad studerende i forbundet kan forvente af det nye formandsskab.

Tine Johansen

Flemming Leitorp

Kære DJ-studerende.

Jeg håber, at du har nydt sommeren og er klar til semesterstart.

Jeg er formand for din fagforening, Dansk Journalistforbund – Medier & Kommunikation. Det har jeg været siden 30. juni, da daværende formand, Lars Werge, trak sig fra posten efter kritik af en formulering i en pressemeddelelse. Det forløb har nogle af jer sikkert fulgt med i – ellers kan I orientere jer i fagbladet Journalistens meget lange gennemgang her.

I DJ er I som studerende en vigtig del af vores medlemsdemokrati, og I er med til at sætte dagsordenen for vores arbejde med at skabe ordentlige vilkår og tryghed på medie- og kommunikationsarbejdsmarkedet. Det gælder både, hvad angår vilkår for studerende, praktikanter og dimittender, og I er repræsenteret i de relevante udvalg, hvor forbundets initiativer besluttes.

I sidste uge udpegede forbundets hovedbestyrelse vores nye næstformand, Jakob Ponsgård, som indtil for et par år siden var studerende og formand for DJ’s studenterorganisation andrea på DMJX i Emdrup. Du kan læse mere om Jakob her

Jeg glæder mig til sammen med Jakob at komme rundt og møde jer til arrangementer i jeres studenterorganisationer ogi DJ. Jakob er formandskabets ansvarlige for uddannelsesområdet, så ham skal I nok få lejlighed til at møde og tale med om de ting, der trænger sig på hos jer. Jeg tør godt sige på vores begges vegne, at vi glæder os til at løfte vilkårene og skabe flere faglige fællesskaber sammen med jer.

Husk, at DJ udbyder en lang række kurser, gå-hjem-møder og sociale arrangementer til dig som studerende. Og har du brug for råd og vejledning i en svær situation, kan du altid kontakte DJ.

Rigtig god semesterstart!

Bedste hilsner

Tine Johansen, formand for DJ

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE FOR STUDERENDE