Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Skub til din fotograf

Udstillingen STATUS:19 fokuser på det ypperste i professionel dansk fotografi, som netop den eller de fotografer, du arbejder sammen med, repræsenterer. Så skub til din fotograf og få ham/hende til at indsende sine billeder senest 2. marts.

STATUS 19

Jakob Carlsen

STATUS:19 er efterfølgeren til STATUS:15, hvor udstillingens 100 billeder i Museumsbygningen København blev udvalgt blandt mere end 3400 indsendte billeder fra 320 fotografer. Og vi håber, du vil være med til at gentage succesen.

Konceptet for STATUS:19 er gratis og nonprofit og inviterer alle professionelle danske fotografer til at deltage med deres bud på professionel dansk fotografi i kategorierne journalistisk fotografi, kommercielt fotografi – mode, reklame etc., fotografi til kommunikation, fotografisk kunst og portræt-fotografi.

Fotografi er oaser i informationsstrømmens mange ord
Visuelle budskaber som fotografier er overalt omkring os i dagens Danmark. De påvirker os og giver indtryk. Og gode billeder fanger opmærksomhed, fortæller historier, formidler viden og sætter dagsordener som visuelle oaser i den stadig større mængde af digital information.

Det er de kvaliteter vi sætter fokus på og påskønner med STATUS:19

Derfor håber vi, at du vil formidle opfordringen til at deltage videre til fotografer med kunnen og billeder, der fortjener opmærksomhed.

Udstillingens kuratorer:

- Kommercielt fotografi, Thomas Preis, Creative director and founder, THE UNICIORN
- Fotografi til kommunikation, Pipaluk Balslev, freelance-billedredaktør, tidl. Trap Danmark, JP/ Politiken, Bonnier Publications
- Journalistisk fotografi, Søren Pagter, leder af Fotojournalistuddannelsen på DMJX,
- Kunstfotografi, Sarah Giersing, arrangør af fotoudstillinger, ansvarlig for Det Nationale Fotomuseum v/Det Kgl. Bibliotek
- Portræt, Thomas Borberg, fotochef, Politikken

Kommentarer