Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Praktikantlisten

Mangler din mediearbejdsplads en praktikant i enten 6, 12 eller 18 måneder? Så tjek denne liste af dygtige journalister, tv-tilrettelæggere, fotografer og kommunikatører, der endnu ikke har fået en praktikplads. Afmeld dig ved at skrive til webmaster@journalistforbundet.dk

Mangler du praktikplads?

Tilmeld dig Praktikantlisten 

Sofie Lodahl

Email: lodahl_3@hotmail.com
Telefon: 2623 4906
Egen hjemmeside: www.sofielodahl.dk  

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil gerne lave regionale nyheder, som er fortalt på enten radio eller tv.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 23 år gammel, er oprindeligt fra Vestjylland og helt tosset med fodbold. Med mig som praktikant, får I en pige, som tør gå det ekstra stykke for den gode historie.

Louise Pilegaard Larsen

Email: loula@student.sdu.dk
Telefon: 4244 9120
Egen hjemmeside: www.louisepilegaard.com

Hvilken type praktikstilling søger du?

  • TV
  • Skrift
  • Radio

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en jysk pige med et kæmpe gåpåmod og et sprudlende humør. Jeg sætter barren højt, og jeg er ambitiøs. Min trang til at deltage og bidrage med det jeg kan, er kæmpe stor. Jeg vil være en del af et team, og så vil jeg være med start til slut.

Jeg er ikke bange for at blive smidt ud på dybt vand - det er her, at jeg udvikler mig mest.

Lasse Waarsøe Witt

Email: lawit03@student.sdu.dk
Telefon: 2360 5334
Egen hjemmeside: https://lassewwitt.wordpress.com/

Hvilken type praktikstilling søger du?
Skrevne medier og tv.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg har store ambitioner for journalistikken, og jeg tør tage chancer. Jeg arbejder ihærdigt 24/7 for mine sager og ikke bleg for at søge aktindsigt eller tage på udlandsture. Jeg har masser af journalistisk og anden erhvervserfaring, så se gerne min hjemmeside for mere info på https://lassewwitt.wordpress.com/ og kontakt mig på tlf. 2360 5334.

Laura Dalgård Hansen

Email: laura1995@live.dk
Telefon: 6176 5109
Egen hjemmeside: www.lauradalgaard.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg er interesseret i lave journalistik både på skrift og via TV - rigtig gerne regionalt/lokalt.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en frisk pige med masser gåpåmod og godt humør. Jeg gør en dyd ud af at udføre et godt stykke arbejde, og jeg gør aldrig noget halvt.

Jeg vil helt vildt gerne ud at snakke med en masse mennesker. Både den almindelige borger, men også politikere og erhvervsfolk, der løber fra deres ansvar.

Jeg vil smadder gerne nå at prøve en masse i min praktikperiode, og jeg vil rigtig gerne lære så meget som muligt.

Simon Schmidt

Email: simonschmidt23@gmail.com
Telefon: 2076 5860
Egen hjemmeside: www.schmidt-simon.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg er åben, men vil foretrække at arbejde med radio eller tv. Jeg er engageret og interesseret i samfund og kultur.

Kort beskrivelse om dig selv:
Nu har snart læst på SDU i to år. Her har jeg lært at arbejde hurtigt under pres, og jeg har dygtiggjort mig på skrift, radio og TV. Inden da læste jeg to år på RUC. Her lærte jeg at samarbejde på tværs af interesser. Hvis I vælger mig, så vil udnytte mine erfaringer fra mine år med de mere kreative fag som musik og skuespil, hvor jeg også lærer at omfavne spontaniteten.

Emma Kleist

Email: xemmakc@gmail.com
Telefon: 2211 2989
Egen hjemmeside: www.emmakleist.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil gerne lave nyheder!

Om det så er til radio, skrift eller TV er sådan set ikke det vigtigste.

Jeg kan det hele, og vil bare rigtig gerne være en del af en stor nyhedsmaskine, hvor jeg både kan få lov til at løbe stærkt og opsnuse de gode historier.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er nok lidt af det bedste fra to verdener, eftersom jeg både har gået på RUC, og nu går på SDU. Derfor har jeg en akademisk ballast fra min tid med politik og journalistik på RUC, og så har jeg den praktiske erfaring fra SDU.

Jeg er meget selvstændig og har altid masser af idéer i baghånden.

Og så er jeg en skide god kollega, der altid gerne giver en hjælpende hånd med, hvis mine med-journalister ikke kan finde en passende rubrik, eller en gået i stå i deres klippearbejde.

Lasse Sylvest Mikkelsen

Email: lasse.sylvest.mikkelsen@gmail.com
Telefon: 2623 7255
Egen hjemmeside: www.lassesylvest.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en stilling, hvor jeg kan få lov til at lave journalistik!

En stilling, hvor jeg både kan få lov at være med til at lave de hurtige nyheder, som skal ud her og nu, men også de længere artikler, som kræver lidt ekstra research og arbejde.

Jeg er ikke for fin til den korte note, men jeg har også ambitioner om forsiden.

Min interesse er bred, og jeg kan indgå i mange forskellige redaktioner. Jeg er heller ikke bange for at være på en redaktion, hvor jeg ikke har det store forhåndskendskab. Det er blot med til at udvikle min evne i at formidle indviklet stof til læserne.

Et god praktikstilling for mig er et sted, hvor jeg får ansvar for mine egne produktioner, men samtidig også god sparring og efterkritik, når der er behov for det.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 28 år og bosat i København.

Jeg har en bachelor i International Virksomhedkommunikation. Nu søger jeg en praktikstilling for at kunne færdiggøre min bachelor i Journalistik.

Jeg har for tiden et studiejob på Tipsbladet.dk, hvor jeg skriver nyheder i de tidlige morgentimer og sene aftenstimer. I gennemsnit laver vi ca. 2-3 nyheder i timen, så jeg har god erfaring i at vinkle skarpt og skrive hurtigt.

Igennem mit studiejob, har jeg også fået erfaring i at vinkle historierne på de sociale medier.

Jeg har derudover erfaring i at lave nyheder og længere formater til både TV og Radio. På min hjemmeside kan I se nogle af de produktioner, som jeg har stået for.

Når jeg går i gang med en historie, så slipper jeg den ikke før, jeg ved, hvad der er op og ned i sagen. Jeg tøver ikke med at kontakte de relevante kilder for svar.

Hvis I ønsker at vide mere, eller få en uddybning af ovenstående, kan I kontakte mig på 2623 7255.

Magnus Nielsen

Email: magnus.nielsen55@gmail.com
Telefon: 2849 8837
Egen hjemmeside: www.magnusjepnielsen.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger både radio, TV og et sted, hvor jeg kan skrive. Det er vigtigt for mig, at det er et sted, hvor jeg kan komme med mine egne idéer, og hvor jeg få lov til at sige min mening højt. Jeg elsker politik, og vil rigtig gerne have muligheden for at arbejde med det - og meget gerne ved et ophold på Christiansborg. Derudover skal stedet være placeret i København.

Kort beskrivelse om dig selv:
Se mit afsnittet "Hvem er jeg" på min hjemmeside.

Lotte Bach Andersen

Email: lottebachandersen@hotmail.com
Telefon: 2629 0339
Egen hjemmeside: www.lottebachandersen.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søgte praktikstillinger med tv-produktion, men jeg er også meget åben over for stillinger med skrevne medier.

Kort beskrivelse om dig selv:
23-årig journaliststuderende fra Syddansk Universitet – erfaring med skrevne medier, digitale fortællinger, radio og tv. Kommer oprindeligt fra Bjerringbro i Midtjylland, men bor nu i Odense for at udleve journalistdrømmen. Jeg har i mange år spillet fodbold, men for tiden har passionen for løb taget over, hvilket har resulteret i et maratonløb. Nu holdes kondien ved lige i en løbeklub, men der er også tid til journalistik. Jeg har bl.a. været redaktør for avisen Lixen. Derudover har jeg skrevet artikler og lavet radiointerviews med kunstnere under Vig Festivalen samt været marketingsassistent for Grundfos, hvor jeg har interviewet omkring 3000 af deres kunder.

Lyder jeg som en praktikant for jer, så tøv ikke med at ringe på 2629 0339.

Marie Lagoni Pedersen

Email: marielagonipedersen@hotmail.com
Telefon: 6165 7489
Egen hjemmeside: www.marielagoni.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikplads, hvor jeg kan få lov til at lave journalistik med substans. Jeg er god på skrift, men også åben for at kaste mig ud i andre medietyper. Det vigtigste for mig er, at jeg kan få lov til at lave journalistik af væsentlig karakter i forskellige formater. Jeg vil gerne blive helt skarp i lynhurtige nyheder, men også have mulighed for at kredse for detaljen.

Kort beskrivelse om dig selv:
I får i mig en hårdtarbejdende praktikant, der vil frem i verden, fordi jeg har en umættelig lyst til at udfordre mig selv, hele tiden blive bedre og opleve mere. Jeg er født og opvokset på en mark i Sønderjylland tæt på Løgumkloster. Der har jeg lært at tage alting oppe fra og ned, så selv når lortet brænder, mister jeg sjældent overblikket. Det har jeg heller ikke gjort endnu i den her praktiksøgning, så jeg håber stadig på, at I ringer med et tilbud, jeg ikke kan takke nej til.

Ida Zander Jensen

Email: idazanderjensen@yahoo.dk
Telefon: 2982 1644
Egen hjemmeside: www.idazander.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikplads i 12 måneder fra d. 1. august 2017. Mit største ønske er at producere TV som praktikant, og det kan både være på et produktionsselskab eller på et nyhedsmedie. Jeg er klar på både at producere TV i form at VJ-arbejde, tilrettelæggelse, casting, interview etc, men også at producere indhold til TV-formatet som fx nyheder.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg hedder Ida Zander og er journaliststuderende fra SDU. Jeg er 23 år og er mere end klar til at komme i praktik efter sommer, da jeg gerne vil opleve at være en del af en professionel journalistisk arbejdsplads. Jeg er som person meget målrettet, ambitiøs og så er jeg en udadvendt og altid smilende pige. Jeg elsker at være en del af et team, da man skaber det bedste produkt ved at få flere nuancer og øjne på det. Samtidig er jeg ikke bange for at arbejde selvstændigt og springe ud i nye ting. Det tror jeg kun, at man bliver en bedre journalist af.

Rasmus Henriksen

Email: rash@hotmail.dk
Telefon: 2782 6463
Egen hjemmeside: www.rhenriksen.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger skrift og TV.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg følger og har altid fulgt nyhederne fra morgen til aften. For mig er det lige så unaturligt at forlade min lejlighed uden at have overblik over nyhederne, som at gå udenfor splitternøgen.

Jeg er optaget af politik og af de liv, som mennesker lever. Jeg vil dække begivenheder, nyheder og politik så interessant og skævt, at alle er nødt til at følge med. Min mission er, at alle skal have nyheder og kunne forstå nyheder, også selv om de ikke synes, de har brug for det.

Kig forbi min hjemmeside og se mine produktioner og mit CV. Jeg har lavet TV for Kanal Østjylland og trykt artikler hos Jysk Fynske Medier.

Kristian Bjerggaard

Email: ksbjerggaard@mail.dmjx.dk
Telefon: 6013 7114
Egen hjemmeside: www.kristianbjerggaard.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Skrevne medier.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er især optaget af at oplyse nuanceret, relevant og korrekt om samfundet og dets borgere. Derfor er journalistik det naturlige valg for mig.

Jeg brænder for den opgave jeg får stillet, hvad enten det omhandler lokalt, regionalt, nationalt eller international nyhedsstof.

Jeg er meget fleksibel og åben over for nye udfordringer, og jeg håber fortsat på at finde en praktikplads til 1. august.

Matilde Bøjlund Andersen

Email: matildeboejlund@hotmail.com
Telefon: 2143 4638
Egen hjemmeside: www.matildeboejlund.com

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg kan ikke lide nyheder - jeg elsker dem. Derfor søger jeg en praktikplads, hvor der skal leveres nyheder hver dag. Om det er på skrift, tv, radio eller web er for mig ligegyldigt - jeg ser det kun som en fordel, hvis jeg skal lære at skære til flere platforme.

Kort beskrivelse om dig selv:
Med mig på holdet får I en praktikant, som er klar på at blive kastet ud i, hvad som helst, når som helst. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Jeg har gåpåmod, godt humør og glæder mig som en sindsyg til at prøve journalistikken af i virkelighedens verden.

Nina Birch

Email: ninabirch1@gmail.com
Telefon: 2873 1027
Egen hjemmeside: www.ninabirch.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Helst skrift eller radio - men den rette kommunikations- eller tv-stilling modtages også med kyshånd.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 20 år gammel, opvokset helt ude, hvor kragerne vender nær Snave på Sydfyn, og så er jeg vanvittigt kulturinteresseret - særligt musik fylder meget, og ved siden af studiet kombinerer jeg det med journalistik ved at skrive skarpt vinklede koncertanbefalinger for musikbloggen Lyd I Odense

(link: http://bit.ly/2nB7oBI).

Jeg har ét formål: at fortælle den gode historie, der har betydning for dem, jeg producerer til. Jeg fungerer godt i et pulserende nyhedsmiljø, hvor man skal være der, når det sker, og samtidig kan jeg fordybe mig og reflektere som få andre. Om det så er nære lokalhistorier, det undrende eller gakkede eller det brede perspektiv - det skal betyde noget for nogen.

I mig får I en pligtopfyldende praktikant med gåpåmod, vilje til at sætte sig ind i selv kompliceret stof og en brændende passion for alle samfundets kroge og facetter.

Daniel Barber

Email: danielbarbermail@gmail.com
Telefon: 4075 6011
Egen hjemmeside: www.danielbarber.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikplads i 12 måneder, og jeg er meget åben over for, hvad jeg kommer til at arbejde med. Det vigtigste er, at jeg får mulighed for at arbejde med en masse forskellige arbejdsopgaver, og at det drejer sig om reel journalistik. Jeg vil rigtig gerne udvikle mig og blive en dygtigere journalist af forløbet.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg har været forsanger, guitarist og sangskriver i et rockband i 5 år. Jeg har spillet gigs i Tivoli, Norge og endda også Årslev, og jeg har vundet en stor koncertkonkurrence i Randers, hvor jeg spillede foran tusindvis af mennesker. Det har lært mig om disciplin, hvordan man samarbejder, at øvelse gør mester, og ikke mindst hvordan man performer og når ud over scenen. Jeg er klar til at indtage rampelyset igen, men denne gang er guitaren og mikrofonen skiftet ud med blokken og blyanten.

Jeg har en lidenskab for journalistik. Jeg går aldrig halvhjertet ind til noget, og praktiksøgningen er ingen undtagelse. Ydermere har jeg en god mavefornemmelse, når det gælder om at finde den gode historie. Flere gange har jeg dækket en historie, som siden har fået meget opmærksomhed i de store medier.

Jeg er meget ambitiøs, og jeg vil have så meget som overhovedet muligt ud af mit praktikforløb - jeg vil ikke være den, der henter kaffen. Jeg er alsidig, og jeg er frisk på enhver udfordring - fra kultur til politik til finans.

Hvis I vælger mig, får I en lidenskabelig journalist med sans for kvalitet, som altid er positivt indstillet, og som altid vil gøre sit bedste.

Jesper Elkjær Jensen

Email: jejensen@mail.dmjx.dk
Telefon: 20259395
Egen hjemmeside: www.jesperelkjaer.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Hovedsageligt skrift, men video og radio afskrækker mig ikke (og jeg har prøvet kræfter med begge dele).

Kort beskrivelse om dig selv:
23-årige nordjyde bosat i Aarhus. Jeg arbejdede to år som speditør, før jeg startede på journalistuddannelsen - men hverdagen blev for rutinepræget.

Jeg søger en varieret hverdag. En hverdag, der kan udfordre mig. Jeg er en rolig person, som godt kan klare at blive kastet på dybt vand. Journalistisk er min motivation at bidrage konstruktivt. Jeg vil gerne lave noget, som andre kan bruge - kliché, men det er rigtigt.

Der er vel ikke andet at skrive, end at jeg er meget motiveret for at komme i praktik. Til at blive en bedre journalist.

Victor Juul Grønbæk

Email: vicjuul@gmail.com
Telefon: 60381321
Egen hjemmeside: www.victorjuul.com

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger primært en stilling hvor jeg kan arbejde med radio og/eller tv-indslag, korte såvel som længere formatter.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 25 år og bosat i Odense. Jeg er en fyr med masser af gåpåmod, er ihærdigt arbejdende og tænker som regel altid ud af boksen. Jeg er altid klar på at tage imod nye udfordringer - især hvis de kan rykke mig som menneske og som journalist!

Trine Nielsen

Email: trinie@mail.dmjx.dk
Telefon: 30577780
Egen hjemmeside: www.trine-nielsen.com

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en stilling, hvor jeg kan blive udfordret i det skrevne medie. Om det er nyheder, features eller portrætter er sådan set ikke det vigtigste, jeg vil bare et sted hen, der vil lære mig at blive en dygtig journalist.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 22 år, går på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så er jeg bosat i Aarhus.

Hvis I vælger mig får I en hårdtarbejdende og ambitiøs journalistpraktikant, der kan holde overblikket, selv når det skal gå rigtig stærkt.

Jeg er vokset op med fødderne plantet solidt i den jyske muld og en mor, der har lært mig, at man ikke skal græde over spildt mælk. Så derfor håber jeg stadig på, at I ringer til mig lige om lidt, med et tilbud, man ikke kan sige nej til.

Simon Gohr

Email: simongohr92@gmail.com
Telefon: 28700592
Egen hjemmeside: www.simongohr.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg er åben for det meste. Landsdækkende nyheder, lokalnyheder, underholdning. Jeg er åben for tv, radio og det skrevne, og meget gerne et sted hvor der er mulighed for mere end en af tingene.

Kort beskrivelse om dig selv:
24-årig ung mand, der har en kæmpe passion for underholdning. Jeg har en drøm om at leve af underholdning en dag, men først vil jeg enormt gerne være en dygtig journalist.

Lene Andersen

Email: Lendaland@mail.dmjx.dk
Telefon: 27857145
Egen hjemmeside: www.leneandersen.mediajungle.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Hvad som helst i Aarhus og omegn. Men min største interesse ligger i kulturområdet.

Kort beskrivelse om dig selv:
Lene, 25 år, underviser i dans i fritiden.
Sprudlende, udadvendt, humoristisk.
Elsker alt kulturstof: musik, teater, kunst, arkitektur, litteratur og mode.
Men også natur, politik og nyheder.
Elsker at skrive og stille spørgsmål.
Elsker at arbejde systematisk, effektivt og grundigt.

Jonas Sindberg Østergaard

Email: jonas.sindberg@gmail.com
Telefon: 28306023
Egen hjemmeside: www.jonassindberg.wixsite.com/forside

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikstilling, hvor jeg kan blive udfordret på flere forskellige platforme. Jeg har arbejdet meget med TV på Journalisthøjskolen, og det er egentlig også den type journalistik, jeg interesserer mig mest for. Det er dog ikke lykkedes mig at få en praktikplads på Store Matchdag, så jeg vil tage imod tilbud med åbne arme uanset karakter.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 23 år gammel. Jeg er oprindeligt født i Aarhus, men har boet i Ry det meste af mit liv. Jeg har boet i kollektivet Hammershus, lige siden jeg flyttede hjemmefra. Når man bor i kollektiv kræver det noget helt særligt fra en. Det, er jeg overbevist om, har givet mig egenskaber i forhold til at skulle arbejde sammen med andre mennesker. Jeg har desuden spillet musik i flere år, holder af at spille og se fodbold, er ellevild med Bezzerwizzer og andre brætspil, og så har jeg en særlig forkærlighed for at stå på ski.
Hvis I vil vide mere om mig, er I velkommen til at besøge min hjemmeside.

Pelle Lindegaard Bügel

Email: hamderpelle@gmail.com
Telefon: 20915891
Egen hjemmeside: pellelindegaard.wixsite.com/praktik

Hvilken type praktikstilling søger du?
Alt har interesse

Kort beskrivelse om dig selv:
26-årig journaliststuderende fra DMJX med en velfunderet nysgerrighed og kritisk sans.

Aske Hald Knudstrup

Email: haldknudstrupaske@gmail.com
Telefon: 40882454
Egen hjemmeside: www.askehaldknudstrup.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en plads, hvor journalistikken er i fokus. Gerne et sted, hvor der er plads til at fordybe sig med opgaverne. Jeg søger derfor ikke en kommunikationsstilling.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er primært interesseret i stofområder som kultur, politik og samfund. Jeg er meget velbevandret i det skriftlige univers, ved hvordan man skærer en nyhed, men har også blik for detaljerne, der gør historierne spændende.

Freja Fredsted Dumont

Email: frejafd@yahoo.dk
Telefon: 31514811
Egen hjemmeside: www.frejadumont.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikantstilling, hvor jeg kan få lov til at få fingrene i en masse forskelligt journalistisk arbejde. Mit hjertebarn er længere artikler, såsom features eller reportager, og jeg elsker at få lov til at lege med ordene og gøre det lækkert at læse for modtageren. Men jeg vil også gerne nyhederne, og det er især her, at jeg skal forsøge at dygtiggøre mig i mit praktikforløb, hvilket jeg er rigtig tændt på at få lov til! Jeg er åben for det meste også tv, hvis det kunne blive aktuelt.
Jeg er en usleben diamant og er egentlig relativt omstillingsparat til, hvad end der måtte byde sig derude.

Jeg vil det så gerne, og håber at der stadig findes et match til mig derude, selvom det ikke blev i første omgang.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 22 år gammel (til maj) og er udstyret med en hjerne, der konstant stiller spørgsmålstegn ved alt. Derfor bliver jeg nødt til at finde et erhverv, hvor man får lov til at spørge - derfor valgte jeg journalistvejen.
Jeg er en storesøster, som ved hvor skabet skal stå og jeg er ikke bange for at tage styrringen og sige, nu gør vi sådan!
Og mest af alt er jeg et positivt sind, der finder glæde i at være sammen med andre mennesker, opleve nye steder i verden og spise god mad med sjæl i.

Natacha Zabrina Petersen

Email: natachapet@hotmail.com
Telefon: 29240471
Egen hjemmeside: natachazpetersen.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
En praktikstilling, hvor jeg kan få mulighed for at afprøve flere forskellige medieplatforme, og hvor jeg kan beskæftige mig med saglig og troværdig journalistik.

Kort beskrivelse om dig selv:
22 år journaliststuderende fra DMJX.
Jeg er ambitiøs, nysgerrig og jeg går helhjertet ind i ethvert projekt, fordi jeg er vild med en udfordring. Derfor har jeg blandt andet fået konfiskeret vodka i paskontrollen i Hviderusland, boet og arbejdet i Frankrig og været i Nepal i to måneder med tyfus.

Maria Riis Yde

Email: mariariisyde@hotmail.com
Telefon: 22268212
Egen hjemmeside: www.mariayde.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil meget gerne lave tv. Mit største håb er at blive praktikant på et produktionsselskab.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er insisterende i min jagt på at møde forskellige mennesker med lige så forskellige talenter, personligheder og særheder.
Mine ambitioner er store og jeg vil testes i ting, som jeg ikke nødvendigvis har indgående kendskab til eller store erfaringer med - fordi jeg er sikker på, at der findes god læring for mig i det hele.
Jeg stiller krav til mig selv, min uddannelse og min udvikling. Jeg går ikke og putter med, hvad jeg egentlig mener eller ønsker. Jeg tager ansvar for min egen læring, så længe træningsbanerne stilles til rådighed.
Vigtigst af alt engagerer jeg mig professionelt, men bestemt også i samtalerne i kantinen, i sendevognen eller hen over skrivebordet.

Mikkel Rathsach

Email: mikkelrathsach@gmail.com
Telefon: 25 56 85 01
Egen hjemmeside: https://mikkelrathsach.wixsite.com/mikkelrathsach

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil rigtig gerne lave vedkommende journalistik, hvor modtageren virkelig kan bruge bruge indholdet til noget. Platformen er egentlig underordnet for mig. Jeg har mest erfaring med TV og skrift, men hvis der byder sig en radio-plads, er jeg mere end klar på at give den en skalle.

Kort beskrivelse om dig selv:
Lige så længe jeg kan huske, har jeg svaret journalist, når folk har spurgt om hvad jeg skulle lave når jeg blev voksen. Drømmen er ikke ændret, og jeg håber virkelig at i vil overveje mig som jeres næste praktikant.

Jeg er først og fremmest en arbejdsvillig og pligtopfyldende person, som er sit ansvar bevidst. En aftale er en aftale. Sådan har jeg det i hvert fald.
Alt andet er spild af folks tid.

Jeg bevidst om, at man skal levere hele tiden i denne branche, og derfor gør jeg altid en dyd ud af, at det jeg laver, ender i den bedst mulige version.

Jeg søger et praktiksted, hvor indlæringen er i hovedsædet, uden at gå på kompromis med det journalistiske produkt. Jeg vil lære en masse, og jeg er ikke bange for at blive smidt ud på dybt vand.

Peter Bjørnbak Hansen

Email: pbhansen@mail.dmjx.dk
Telefon: 21466536
Egen hjemmeside: www.peterbh.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Alle skrevne og radio. I første omgang for 6 måneder, men det afhænger af stedet.

Kort beskrivelse om dig selv:
Som journalist er jeg det, man ville kalde "the one that got away" for de medier, der ikke valgte mig. Jeg har erfaring med radio - fra satire til features - og kan skrive både panderynker og smilehuller frem hos læsere. Mit erklærede mål er at gå til kamp mod mediestøjen, fordi jeg vil sættes ud i medieverdenen for at gøre folk klogere, mens de nyder mit arbejde. Alle fagområder interesserer mig, så længe det giver mening. Det udelukker sportsjournalistik og meget kommunikationsarbejde. Ja, og så er jeg 22 år, ved mere om frisbees, fodbold og fransk end de fleste, umanerligt velklædt, reflekteret som bare pokker, sjovere end de fleste på P3 - og så er jeg overbevist om, at der er brug for en naturligt kritisk journalist som mig derude.

Eva Birkeland

Email: eva.birkeland@hotmail.com
Telefon: 40899141
Egen hjemmeside: www.evabirkeland.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
• Nyheder eller kultur.
• Radio, tv eller skrift

Kort beskrivelse om dig selv:
Legesyg, eksperimentende og positiv sønderjyde. Elsker at vinkle.

Stine Gliese

Email: stinegliese@live.dk
Telefon: 61664176
Egen hjemmeside: www.stinegliese.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil rigtig gerne arbejde med nyhedsjournalistik eller længere formater med substans eksempelvis i form af dokumentarer eller reportageserier. Jeg vil lave dagsordenssættende journalistik, der betyder noget!
Jeg søger praktik for 12 måneder og er fleksibel med geografien ved det rette match.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er opvokset i Nordjylland, har levet 24 somre, rejst en del rundt i verden og nu er jeg bare 110 % klar til en praktikplads fra 1. august! Giv mig et kald, hvis du vil have en smilende praktikant på redaktionen, der ikke er bange for at stille spørgsmål, og som altid har taget sig tiden til at vende vinklerne og redigeringen i klippelokalet med studiekammeraterne :-)

Alexandra Mollerup

Email: mollerupalex@gmail.com
Telefon: 42750565
Egen hjemmeside: www.alexandramollerup.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg leder efter en praktikstilling, hvor jeg kan få lov til at lave nyheder.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 25 år, og har et godt skud power i mig. Modstand vælter mig ikke omkuld, og jeg leder derfor stadig efter en praktikplads. Jeg vil gerne udfordres og udvikles i et miljø, hvor nyhederne pumper i døgndrift - og hvis du vil hjælpe mig med det, så kontakt mig endelig.

Birgitte Søe

Email: birgitte.soee@gmail.com
Telefon: 29168994
Egen hjemmeside: www.birgittesoee.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
En praktikstilling med mulighed for at komme til at arbejde med de hårde nyheder både i kort og lang format.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en fynsk pige med benene solidt plantet på jorden. Jeg har en forkærlighed for politik, men jeg interesserer mig for alt fra krimi til indlandsjournalistik.
Jeg har gåpåmod, er velformuleret, møder altid op for med et smil, arbejdsom og flytter gerne for min praktikplads.

Hjalte Christensen

Email: hjboch@ruc.dk
Telefon: 31158775
Egen hjemmeside: hjalte.christensen

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil helst lave TV eller radio, men jeg er klar på at give mig i kast med det meste

Kort beskrivelse om dig selv:
Fra mit studie har jeg tilegnet mig evner, der har gjort mig dygtig til vinkling, interviews og generel skarp formidling. Jeg blev sidste sommer bachelor i journalistik og socialvidenskab ved Roskilde Universitet, og medier, formidling og journalistik fylder meget i min hverdag. Jeg læser i dag på kandidaten indenfor de samme fag. Det seneste år har jeg dækket Lyngby Boldklub, der spiller i den danske Superliga. Det har skærpet mine evner til at finde historier og vinkle skarpt. Kreativitet og velformulerede spørgsmål er vigtigt, når man efter et 60-sekunders interview med en fodboldspiller, der har en puls på 180, skal levere artikler og TV-indslag til urokkelige deadlines.

Cecilie Nisgaard

Email: chn@celatist.dk
Telefon: 60851608
Egen hjemmeside: www.cecilienisgaard.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil gerne lave TV og radio, men jeg er åben for det meste. Både nyheder og andre formater. Det skal ikke være det, som skiller os ad.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en energisk pige fyldt med både skæve, skøre og sjove ideer. Jeg elsker at formidle journalistisk fra start til slut. Jeg er oprindeligt fra Vejle, studerer i Odense og er bosat i Aarhus.

Joshua Hollingdale

Email: joshuaursin@hotmail.com
Telefon: 20989804
Egen hjemmeside: www.joshuahollingdale.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger skrevne medier

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg har solgt artikler til medier, skrevet for den engelsksprogede avis The Murmur, været med til at starte Ræsons Aarhus-redaktion og stiftet det politiske webmedie Polmic, der henvender sig til unge mennesker.

Alligevel ved jeg, at jeg ikke er journalist endnu. Jeg ved også, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at blive det. Jeg vil lære det hele, og jeg håber, I vil hjælpe mig på vej.

Frej Damm Bramming

Email: frejdammbramming@gmail.com
Telefon: 42236822
Egen hjemmeside: frejbramming.com

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikstilling, hvor jeg kan få lov til at skrive.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg brænder for politik og undersøgende journalistik. Jeg er lidt af en nyhedsjunkie og jeg er meget nysgerrig. Jeg opfatter min store nysgerrighed som den vigtigste drivkraft for mit journalistiske arbejde. Den kan til gengæld være problematisk, hvis jeg skal se en film, fordi jeg ofte ender med at bruge en masse tid på undersøge mere eller mindre ligegyldige detaljer på min telefon.

Jeg synes, at jeg er dygtig til at skrive, men jeg er ikke et vidunder til at læse hverken lovtekster eller budgetter - men det er min ambition at blive det. Jeg synes til gengæld det er rigtig spændende, at forsøge at tyde politikernes tal, formuleringer og beslutninger, med henblik på at finde den bagvedliggende historie eller problemstilling. At forholde sig kritisk til magthavernes arbejde, opfatter jeg som journalistikkens allervigtigste opgave. Derfor har jeg et stort ønske om, at tilbringe min praktiktid et sted, hvor jeg kan være tæt på den politiske proces, for at forstå, udfordre og formidle den.

Hvis man vælger mig som praktikant, så får man en glad, omgængelig og samarbejdsvillig kollega, som har en stor sult efter at dygtiggøre sig. Jeg elsker at tale med mennesker og jeg har en robusthed, der gør at jeg ikke er bange for nye udfordringer.


Anne Sofie Fogh Christensen

Email: fiefc@hotmail.com
Telefon: 26221053
Egen hjemmeside: www.annesofiefogh.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
TV (primært), men også radio og skrevne medier. Jeg elsker både de længere fortællingerne og de skarpt vinklede nyheder.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en 24 årig vaskeægte aarhusianer, der arbejder som bartender i min fritid. Jeg er en sjov og udadvendt person, der har svært ved at sidde stille ret længe ad gangen. Jeg elsker at påtage mig masser af ansvar og trives bedst i et miljø med et højt produktionstempo.

Hvad angår stofområder, er jeg meget alsidig. Jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at næsten alt interesserer mig. Så længe det er spændende og relevante historier.

Jeg brænder for at lave tv, men først og fremmest vil jeg gerne være en dygtig og helstøbt journalist. Jeg flytter gerne efter stillingen og er åben over for alt, hvad den måtte indebære.
 

Yngve Saxil Andersen

Email: yngvesaxil@hotmail.com
Telefon: 23 61 30 14
Egen hjemmeside: www.saxil-andersen.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Lokaljournalistik og økonomi/teknologi orienterede medier.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en 23-årig journaliststuderende fra SDU, der tidligere har studeret økonomi på KU i to år. Jeg kommer oprindeligt fra Allerød i Nordsjælland, men flyttede til Odense for halvanden år siden. Jeg er FDFer på syttende år, med femte år som leder her til sommer, og så har jeg sunget klassisk sang i 10 år. Derudover er jeg frivillig skribent på FDFs blad "BLUZ" og på Facebookmediet "Politisk Orientering".
 

Kitte Fabricius

Email: kfabricius@mail.dmjx.dk
Telefon: 91807425
Egen hjemmeside: kfabricius.wixsite.com/praktik

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil hellere være specialist en generalist. Hvis det er noget, jeg ikke ved noget om, så byder jeg muligheden for at lære velkommen – jeg forsøger altid at blive klogere. Jeg ser praktiktiden som en kæmpe mulighed for at blive bedre til det fag, som jeg elsker.
På journalisthøjskolen har jeg fået en grundig indføring i det grundlæggende indenfor både radio, tv og skrift, så jeg er klar på at arbejde med alle tre ting.

Allerhelst vil jeg dog SKRIVE. Skrive om de ting, der betyder noget for os som mennesker. Skrive om POLITIK, ØKONOMI og de små og store dilemmaer i vores hverdag. Jeg vil gerne gøre folk mere samfundsbevidste.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er vokset op der, hvor fjorden møder skoven, med fødderne solidt plantet i muldjorden. Det har været med til at give mig en del af den snusfornuftighed og realisme, som præger min person og den måde jeg anskuer verden.

Jeg kommer fra et hjem, hvor der altid har været højt til loftet, og hvor der altid har været plads til at drømme stort. Engagement og nysgerrighed samt udvikling og nye udfordringer har altid præget mit liv. I en ung alder valgte jeg at tage på udveksling i Sydamerika – et kontinent jeg senere vendte tilbage til. Jeg har været i Afrika og overalt i Europa. Jeg har været aktiv i elevråd og SF-ungdom, altid haft ferie og fritidsjobs inden for serviceområdet.

Som 19årig pakkede jeg mine kufferter og rejste til Skotland. Jeg ville udfordres menneskeligt og personligt, og valgte at tage hele min første uddannelse der. Årene i Skotland har vist mig, at jeg besidder en stor viljestyrke og et stort gåpåmod. Jeg er i stand til at finde løsninger og arbejde målbevidst, selvom udfordringerne umiddelbart synes uoverkommelige eller uoverskuelige.

Jeg forsøger at følge min mavefornemmelse og at have hjertet med mig i de ting, jeg gør. Derfor startede jeg for godt et år siden på Journalisthøjskolen, selvom logikken, manglende SU-klip og en kæreste i København talte for at takke nej. Det har været en den vildeste rutsjebanetur, men jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er landet på den rigtige hylde, om at jeg er en dygtig journalist og at det er det her jeg vil!

Lyder det som noget for jer?
Ring, sms, mail!

Emilie Østergaard Jensen

Email: emije15@student.sdu.dk
Telefon: 21757811
Egen hjemmeside: emilieoestergaard.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?

  • Skrift
  • Radio
  • TV

Og helst om musik

Kort beskrivelse om dig selv:
Journaliststuderende fra SDU. 22 år, født 15. november 1994. Kommer oprindeligt fra Flauenskjold, en lille by tyve minutter nord for Aalborg.

Ellers så...

  • Er nogle af mine største inspirationer musikbloggene PÅPÅTV, Drop Dead Blog, Droz Dayli Steezin og YLTV.
  • Er "Fem legendariske Noah Carter shoutouts" noget af det bedste, jeg har læst.

Daniel Nøjsen Fallah

Email: mail@danielfallah.dk
Telefon: 51530081
Egen hjemmeside: www.danielfallah.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg vil gerne arbejde med tv eller skrevne medier, men jeg er åben for det meste. Helt ideelt er det et sted, hvor jeg kan få lov til at arbejde på flere platforme.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en 21-årig sønderjyde, der på trods af ophavet sjældent sidder stille. Derfor piner det mig også at være en del af den her liste. Jeg vil i gang og har også den tilgang til mit journalistiske arbejde.
Jeg har besøgt en pige i Berlin, der læser til dukkefører, filmet på et sygehus omkring at tale om døden og interviewet nogle af verdens bedste badmintonspillere. Jeg har været rundt omkring, fordi jeg hele tiden søger efter at blive bedre, og jeg er ikke bange for at stille høje krav til mig selv. Derfor søger jeg en praktikplads, hvor jeg først og fremmest kan blive en dygtig journalist.
 

Viktor Bournonville

Email: viktorbournonville@gmail.com
Telefon: 25 30 87 95
Egen hjemmeside: www.vlbournonville.wixsite.com/25308795

Hvilken type praktikstilling søger du?
En praktikplads, hvor der skal produceres i et højt tempo - nyheder.
Primært leder jeg efter et sted, der kan give mig plads til at udfolde mig på skrift, men jeg har stiftet bekendtskab med både radio og TV i min tid på Journalisthøjskolen, så jeg kan derfor tænke journalistik på flere platforme. Min skriftlige interesse er stor, så både formidling af tunge politiske emner og historier med mennesket i centrum pirrer min nysgerrig.
Jeg kan lide en sund afveksling, så det er kun et plus at kunne få lov til at arbejde med andre formater.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg vil ufattelig gerne have svar på ting. Kender jeg ikke svaret, lægger jeg de nødvendige kræfter i at finde det. Jeg er flittig, muligvis utålmodig i min arbejdsproces. Derfor frustrerer det mig også, at jeg står på denne liste. Fanget i startboksen. I mit arbejde har jeg både været på Christiansborg, et plejehjem i Skanderborg og ringet seksogtyve skoleledere op på en dag. Jeg har viljen til at løbe den ekstra meter. Så slip mig løs, så er jeg klar til at gøre et godt stykke arbejde for dit medie (hvis man ikke forstår analogien har jeg her et link https://www.youtube.com/watch?v=LCsXWDF-Tv8. Jeg kunne være den gule hund).
Ellers må man meget gerne tjekke min hjemmeside eller ringe.
 

Rasmus Krøll

Email: rasmuskroll@gmail.com
Telefon: 23706668
Egen hjemmeside: rasmuskroll.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger primært radio. Gerne regionalt

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er fra SDU og har udover studiet lavet morgenradio på Odense Studenterradio. Jeg interesserer mig for mange ting lige fra sport til politik. Jeg har tidligere læst østeuropastudier på Aarhus Universitet og i den forbindelse også boet i Rusland. Jeg har også boet i USA.

 

Kasper Skov Nørmark

Email: ksnormark@mail.dmjx.dk
Telefon: 40128639
Egen hjemmeside: www.ksnnoermark.wixsite.com/kasperskovnoermark

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg er primært interesseret i skrevne stillinger, men også gerne radio.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 23 år og kommer fra Ærø i det sydfynske øhav. Jeg har en bred interesse for historie, fodbold, ældre musik, film og bøger. Jeg søger primært skrevne stillinger, da jeg har en kærlighed for sprog og kommunikation.


Tobias Bak

Email: tobiasbak2901@gmail.com
Telefon: 51888152

Hvilken type praktikstilling søger du?
Film og reklamefilm produktion

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er en sød og rar mand på 31, der bor i København.
Som autodidakt har jeg arbejdet fastansat og freelance i tv-branchen, som tv-fotograf og klipper, de sidste 4 år.
Jeg ønsker at beskæftige mig, mere med film produktion og har i den forbindelse valgt at uddanne mig, som film- og tv-produktionsteknikker på Next, hvor jeg har fået merit.
Min fritid bruger jeg sammen med min søn, eller på at lave film, som jeg selv skriver og instruere. Derudover er jeg dygtig til at stå på skateboard.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.