Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Påvirker folketingsvalget dine arbejdsvilkår?

Er du ansat på en politisk styret arbejdsplads og påvirket af udflytninger, delinger, sammenlægninger - eller som nu - valg, så tøv ikke med at kontakte DJ for juridisk rådgivning og karrieresparring.

Har du spørgsmål i forbindelse med store forandringer på din arbejdsplads? Kontakt Individuel Rådgivning på 3342 8000, eller send en mail til djfr@journalistforbundet.dk for juridiske tvivlsspørgsmål eller djkt@journalistforbundet.dk for emner vedrørende din karriere og trivsel. 

Udflytninger, store omstruktureringer og valg. Som medarbejder på en politisk styret arbejdsplads kan de mange forandringsprocesser, der nu engang finder sted, indimellem skabe bekymringer og usikkerhed hos den enkelte. Flytter min arbejdsplads landsdel? Vil mit opgaveområde bliver op- eller nedprioriteret? Og beholder jeg den samme løn og de samme vilkår efter en given forandring?

Uanset om du har prøvet det før, eller det er første gang, har du måske gjort dig nogle tanker om, hvad en deling, sammenlægning eller flytning kan komme til at betyde for dig, din ansættelse og dit arbejdsmiljø.

Går du rundt i de her valgdage med ubesvarede spørgsmål eller karrieremuligheder, du gerne vil vende med DJ, så ring eller skriv endelig ind. DJ står klar til at hjælpe dig i processen med juridisk rådgivning og sparring til din fortsatte karriere og trivsel.

Det kunne for eksempel være i forbindelse med afklarende spørgsmål som:

  • Hvilke vilkårsændringer skal du acceptere i forhold til opgaver og afstand til jobbet? DJ kan hjælpe dig med at opklare, hvilke varsler, der skal gives, eller dine muligheder for fratrædelse.
  • Hvad sker der med den ferie, du har planlagt, eller den orlov eller de kurser, du har aftalt?
  • Påvirker den aktuelle valgkamp, eller de efterfølgende mulige omstruktureringer, din trivsel? DJ har tilbyde dig en trivselssparring, hvis du har for travlt, eller usikkerheden for fremtiden er for stor.
  • Medfører valgresultatet, eller de efterfølgende mulige omstruktureringer, så store ændringer af indholdet i dit job, at du overvejer at skifte? DJ kan tilbyde dig en karrieresparring – og hjælp til at finde dit næste job.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

DJ KÆMPER DIN SAG

DJ varetager medlemmernes faglige interesser og fremmer fagets uddannelsesforhold, økonomiske og sociale vilkår og arbejder aktivt for en udvidelse af presse- og ytringsfriheden over for arbejdsgiverne, lovgivningsmagten og myndighederne.

Det betyder, at DJ kæmper for mest mulig åbenhed i den offentlige forvaltning, en stærk mediestøtte og de bedst mulige forhold for at presse- og informationsfriheden kan hjælpe den demokratiske udvikling.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.