Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Overenskomstforhandlinger på TV 2 er sparket i gang

DJ´s forhandlere på TV 2-overenskomsten tog i dag hul på overenskomstforhandlingerne på TV 2, der efter planen skal være færdig inden udløbet af februar måned.

Der er aftalt en række forhandlingsdage, lige som der også vil blive nedsat forskellige mindre forhandlingsgrupper, der skal kigge på og forhandle forskellige dele af overenskomsten.

DJ har tre store krav, nemlig en kraftig lønstigning, en aftale for freelancerne og en fritvalgsordning, så den enkelte medarbejder fra år til år i højere grad kan vælge mellem at have mere fri eller mere i løn. Derudover en række mindre krav, som i dag blev afleveret TV 2.

TV 2 har ligeledes en række krav, der ikke overraskende kan koges ned til, at man ønsker en ansvarlig økonomisk ramme, og mere fleksibilitet og tilstedeværelse fra de omkring 500 OK-ansatte på TV 2.

DJ´s forhandlingsdelegation består de seks tillidsfolk på TV 2, Lennart Sten, Palle Jensen, Malene Winding, Trine Gregers Aagaard, Jakob Jørgensen og Veronica, samt DJ´s forhandlingskonsulenter Roshan Beier og Henrik Bruun, der er forhandlingsleder.

Næste møde er aftalt til den 27. januar.

Kommentarer