Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Orienteringsmøde på fredag for sindede medarbejdere

Fredag den 12. oktober kl. 10-12 har Dansk Journalistforbund inviteret alle sindede medarbejdere til orienteringsmøder i henholdsvis København og Aarhus.

Fredag den 12. oktober har Dansk Journalistforbund inviteret alle berørte medarbejdere til orienteringsmøder i henholdsvis København og Aarhus. Her vil der være mulighed for at høre nærmere om, hvad der sker i en sindet-periode, herunder om mulighederne for at komme med indsigelser og forhandle aftaler om aftalt fratræden. Der vil også være informationer om DJ's karriererådgivning, tid til at stille spørgsmål af enhver art og tale med en af DJ's konsulenter.

Møderne foregår på Kosmopol, Nørreport, i København, og Comwell Århus i Værkmestergade. Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd. Man dukker bare op. Tillidsrepræsentanterne er også meget velkomne til at deltage. Der vil være morgenbrød fra kl. 9.30.

DJ har også allerede nu meldt ud, at der den 1. og 2. november vil være nye møder for alle de fratrædende i både København og Aarhus. Her vil det handle om outplacement, rådgivning og A-kasse-forhold. Der vil komme særskilte invitationer til de møder.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.