Gå til hovedindhold
Bliv medlem

OK-forhandlingerne på DR går nu i gang

DJ´s forhandlere tager her mandag 27. marts hul på overenskomstforhandlingerne med DR, og de skal efter planen være færdige inden udløbet af maj måned.

Der er aftalt en række forhandlingsdage, og der vil også blive nedsat mindre forhandlingsgrupper, der skal kigge på og forhandle forskellige dele af overenskomsten.  

DJ har tre store krav i forhandlingerne: lønstigning, øget frihed og større tryghed i ansættelsen. Derudover nogle mindre krav, som i dag bliver præsenteret for DR. 

”Det bliver formentlig hårde forhandlinger, men vi er bedst muligt forberedt og ser med fortrøstning på muligheden for at nå et godt resultat,” siger DJ´s forhandlingschef, Marianne Molin, der leder forhandlingerne. 

DJ´s forhandlingsdelegation består derudover af fælles-TR og formand for Journalistgruppen i DR, Henrik Vilmar, af næstformand Mikael Steensen samt tillidsrepræsentanterne Asbjørn Date, Cecilie Warnich, Heidi Vadmand Hjørne, Lone Krüger Bodholdt, Michael Olesen og Rikke Skov plus Jørgen Laurvig fra FreelanceGruppen og forhandlingskonsulent Henrik Bruun fra DJ. 

Kommentarer