Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Nyt ledelseskursus skal være med til at løfte arbejdsmiljøet i film- og tv-branchen

Nu genudbyder DJ og Producentforeningen et kursus til produktionsledere og redaktionschefer i film- og tv-branchen. Målet er at løfte det psykiske arbejdsmiljø til gavn for alle parter.

Ledelseskursus

Jakob Carlsen / Line Flindt

Ansøg om deltagelse på kurset:

Skriv en mail til Tom Hansen senest 1. august 2021 med 10-20 linjer om din baggrund og hvorfor, kurset er relevant for dig.

Kurset er gratis. Se hele beskrivelsen i denne pdf 

De korrekte datoer er:
Modul 1: Tir. 24. august
Modul 2: Tir. 31. august
Modul 3: Tor. 9. september
Modul 4: Tir. 21. september
Modul 5: Tir. 28. september
Modul 6. Tir. 5. oktober

Alle dage fra kl. 9-12

15 ledere fra film- og tv-branchen får nu mulighed for at dygtiggøre sig i emner som feedback, konflikthåndtering, arbejdskultur forventningsafstemning og mange flere kompetencer, som er vitale for en leder. DJ og Producentforeningen er gået sammen om at gøre noget ved et arbejdsmiljø, der har presset mange DJ-medlemmer psykisk i flere år.

Arbejdsmiljøkonsulent i DJ, Tom Hansen, er rigtig glad for samarbejdet, og han håber, at kurset kan blive en god start til at rette op på det psykiske arbejdsmiljø i branchen:

”Alt godt arbejdsmiljø starter med god ledelse. Så ved at forbedre ledelsen i film- og tv-branchen, har vi en forventning om, at det vil have en positiv effekt på vores medlemmers arbejdsmiljø. Jeg er glad for, at vi kan tilbyde dette kursus i samarbejde med Producentforeningen, for det er et fælles ansvar at sikre et godt arbejdsmiljø, og resultatet bliver bedst, når arbejdstager og arbejdsgiver i fællesskab gør en indsats for at denne branche bliver et bedre sted at arbejde,” siger han.

Kurset består af seks undervisningsdage med start den 24. august 2021. I første omgang med 15 pladser, men der bliver muligvis lavet et kursus senere også. Den primære underviser er Jacob Fenger, der har lang erfaring fra tv-branchen som både reporter, tilrettelægger og redaktør. Han har desuden lang undervisningserfaring.

Samarbejdet om at løfte arbejdsmiljøet i tv-branchen er kommet som reaktion på den succes, som FILM&TV-gruppen havde med et lignende kursus i 2019.

”Desuden gennemførte DJ i 2019 en undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø i branchen, der ikke efterlod nogen tvivl om, at der er et stort potentiale for at forbedre det psykiske arbejdsmiljø i branchen. Film- og tv-branchen skal altså være en branche, man godt kan blive gammel i. Det har det ikke været længe, men det satser vi stærkt på at ændre,” siger DJ’s arbejdsmiljøkonsulent, Tom Hansen.

Kommentarer