Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ny overenskomst på TV 2-Regionerne sikrer 650 kroner i lønstigning til alle

DJ og Foreningen af TV 2-Regioner har netop indgået en ny overenskomst, hvor basislønnen hæves med 400 kr., og alle overenskomstansattes personliges tillæg derudover hæves med 250 kr. Det giver en samlet månedlig stigning på 650 kr. til alle, svarende til 1,47 procent af lønsummen

Aftalen er 1-årig, og lønstigningerne er de eneste ændringer i overenskomsten, som dermed hverken forbedres eller forringes. Det var aftalt mellem parterne inden forhandlingsstart, så forhandlingerne har udelukkende handlet om størrelsen af lønstigningen og fordelingen mellem basisløn og personligt tillæg.

"Det var vigtigt for DJ´s forhandlingsdelegation, at så stor en del af stigningen som muligt tilfaldt alle samtidig med, at basislønnen skulle stige så meget som muligt. Så derfor er det selvfølgelig meget tilfredsstillende, at hele stigningen fordeles til alle med langt det mest på basislønnen," siger DJ´s forhandlingsleder Marianne Molin.

Når alle ansatte får det samme kronebeløb i lønstigning, betyder det, at den procentuelle stigning er størst for de lavest lønnede.

DJ´s Hovedbestyrelse tager stilling til aftalen snarest muligt, hvorefter resultatet sendes til urafstemning blandt de omkring 410 DJ-medlemmer i TV 2-Regionerne.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.