Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ny kommunikations- og pressechef i DJ

Allan Visborg Andreasen er ansat som kommunikations- og pressechef i DJ: ”Jeg ser frem til at blive en del af Dansk Journalistforbund og fortælle om medlemmernes helt afgørende betydning for vores samfund og demokrati."

DJ's nye kommunikations- og pressechef Allan Visborg Andreasen kommer fra en stilling som formandskonsulent hos Socialpædagogerne. Han har tidligere været både selvstændig politisk rådgiver, chef for Public Affairs i DJØF og afdelingschef for Kommunikation og Analyse i Danmarks Lærerforening.

”Jeg ser frem til at blive en del af Dansk Journalistforbund og fortælle om medlemmernes helt afgørende betydning for vores samfund og demokrati. Lige nu sørger tusindvis af journalister og kommunikatører for, at befolkningen ved, hvad der foregår under den største krise i nyere tid. Det fortjener de en kæmpe anerkendelse for”, siger Allan Visborg Andreasen.

I forbindelse med den omstrukturering, DJ har foretaget for nylig, bliver Allan Visborg Andreasen ansvarlig for både medlemskommunikation, politik og presse.

”Jeg har i mange år haft ansvaret for kommunikation og interessevaretagelse i forskellige fagforeninger. Målet har altid været at skabe konkrete forbedringer for medlemmerne, og det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte i DJ. Medlemmerne skal kunne se en rød tråd fra deres hverdag og til forbundets arbejde med at sætte en relevant dagsorden i nyhedsstrømmen og på Christiansborg.”

Allan Visborg Andreasen har en universitetsuddannelse i kommunikation fra Aalborg Universitet suppleret med moduler fra diplomuddannelsen i journalistik fra Syddansk Universitet.

Han starter i stillingen 1. maj.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.