Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Nu kan du søge om kompensation for tabt omsætning

Erhvervsstyrelsen har åbnet for ansøgninger fra frelancere og selvstændige om kompensation for tabt omsætning. Se hvordan du søger

Søg om kompensation for nedsat omsætning

Kristina Funkeson

Erhvervsstyrelsen har i dag onsdag åbnet for, at man som selvstændig erhvervsdrivende kan søge om kompensation for tabt omsætning på grund af corona-krisen. 

Søg om kompensation via Virksomhedsguiden.dk

Det kan anbefales at læse Erhvervsstyrelsens vejledninger grundigt igennem samt forberede den relevante dokumentation, inden du logger på systemet. Vær desuden opmærksom på, at der kan være kø. Når du logger på, har du kun begrænset tid til at udfylde og indsende ansøgningen, så derfor er det klogt at være godt forberedt.

Har du spørgsmål til din konkrete situation, eller oplever du problemer, kan du få hjælp på Erhvervsstyrelsens dedikerede hotline: 70 80 90 89.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte DJ's rådgivning

På fredag den 3. april afholder DJ desuden et webinar, hvor faglig konsulent Stine Daugaard vil guide dig igennem ansøgningsprocessen.

 

Kommentarer

Charlotte Koldbye

ons, 04/08/2020 - 11:20

Jeg har deltidsjob som bliver beskattet som b-indkomst, og har et kursus hos DJMX (ca. 50.000 dkk årligt), der nu er blevet aflyst. Kan jeg søge kompensation? Og i givet fald, under hvilken ordning?
mvh
Charlotte Koldbye