Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Nu kan du få BIZ-sparring på telefon

DJ tilbyder nu forretningssparring til freelancere og selvstændige på telefon. På den måde kan rådgivningen nå ud til flere både i antal og rent geografisk.

Har du brug for rådgivning til din forretning som freelancer eller selvstændig, kan du nu booke en times effektiv sparring med en af DJ’s specialister inden for freelanceområdet. Telefonrådgivningen bygger ovenpå DJ’s eftertragtede BIZ-kurser til freelancere og selvstændige, og man kan booke tre typer af rådgivning, forklarer faglig konsulent Stine Daugaard:

Opstart:

”Opstartsrådgivning er for dig, der overvejer at starte som freelancer eller selvstændig, eller for dig, der måske lige er startet op og har brug for hjælp til at komme videre. Hvad skal du være opmærksom på i starten? Hvordan kommer du overhovedet i gang? Hvordan får du kunder og opgaver?”

Forretningsudvikling:

”Udviklingssamtalen er for dig, der er godt i gang, men trænger til et serviceeftersyn – og det kan de fleste have godt af. Det behøver ikke gå dårligt i din forretning, for at du kan drage nytte af forretningsudvikling. Det er altid en god idé at gå sin forretning efter i sømmene med jævne mellemrum og spørge dig selv: ”Har du de rigtige kunder og opgaver?””

Forretningsbetingelser:

”Her gennemgår vi dine forretningsbetingelser og kigger på, om der kan skrues eller optimeres på dem.

Alle BIZ-sparringerne på telefon fungerer på den måde, at man først får tilsendt et skema, hvor man grundigt skal udfylde forskellige spørgsmål om ens tanker og ens forretning.

”Jo mere man selv fylder i samtalen, jo mere får man ud af den. At bruge tid på at udfylde skemaet inden samtalen sætter gang i en tankeproces som gør, at vi også give dig en bedre rådgivning,” siger Stine Daugaard.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.