Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Nu kan du bidrage til DJ's Safety Fund på MobilePay

Hvert år samler DJ's Safety Fund midler ind blandt DJ's medlemmer til at hjælpe udsatte kollegaer i udlandet. Indsamlingen i 2020 skulle være foregået til DJ's Fagligt Stævne, men det blev aflyst. Derfor har DJ nu opsat en mulighed for at bidrage via MobilePay.

Safety Fund

IMS

MobilePay

DJ

I 2020 blev der sendt hjælp til 47 udsatte journalister fra 13 forskellige lande. Også flere truede redaktioner fik en håndsrækning. der betyder rigtig meget for udenlandske kollegaer, der kæmper for pressefriheden verden over. Midlerne blev indsamlet fra DJ's medlemmer i 2019 blandt andet på Delegeretmødet 19.

I 2020 skulle midlerne - udover de faste beløb fra grupper, kredse og foreninger - være indsamlet fra DJ's Fagligt Stævne. Men da det blev aflyst, var det ikke muligt at bidrage som enkeltperson i 2020. Derfor har DJ nu sat en MobilePay-konto op, så man kan sende et beløb til trængte kollegaer udsatte steder i verden.

Når du har indbetalt et beløb, må du meget gerne dokumentere indbetalingen. Det hjælper IMS med deres dokumentationskrav.

 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.