Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nu får alle DJ-medlemmer over 60 år adgang til Faglige Seniorers tilbud

DJ melder alle medlemmer over 60 år ind i interesseorganisationen Faglige Seniorer. Det giver adgang til rådgivning, nyheder og rabatordninger – og er selvfølgelig fuldstændig frivilligt at gøre brug af.

Fakta

Faglige seniorer er en selvstændig organisation for fagbevægelsens seniormedlemmer. Faglige Seniorer har mere end 260.000 medlemmer.

Hovedbestyrelsen i Dansk Journalistforbund – Medier & Kommunikation følger nu op på et ønske fra delegeretmødet 2023; nemlig at sikre flere tilbud for seniormedlemmer af forbundet. Hovedbestyrelsen besluttede derfor at melde samtlige DJ-medlemmer over 60 år kollektivt ind i Faglige Seniorer.

Beslutningen indebærer, at alle DJ-medlemmer over 60 år fra 1. juli har adgang til de tilbud, som Faglige Seniorer udbyder til sine medlemmer – fx rådgivning om pension, forsikringer, socialrådgivning mm. Desuden har de berørte DJ-medlemmer adgang til rabatordninger og aktiviteter.

Tilbuddet er naturligvis helt frivilligt og ændrer ikke på det normale DJ-medlemskab og den rådgivning, som DJ tilbyder.

Tilbuddet omfatter ca. 3.700 medlemmer og koster 5 kr. pr. medlem pr. år, i alt 18.500 kr.

Kommentarer