Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Nu åbner billetsalget til KOM20. Få stor early bird-rabat med dit DJ-medlemskab

DJ og Kforum er på ny værter for årets største kommunikationskonference, når KOM20 løber af stablen 14. maj i København. Er du medlem af DJ, kan du få store Early Bird-rabatter.

KOM20Earlybird

Sofie Anthonisen

DJ-rabat

Alle DJ-medlemmer får 500 kr. i rabat på KOM20-billetten. Er du medlem af DJ Kommunikation eller Freelancegruppen, kan du få yderligere 500 kr. i rabat. Studerende-medlemmer af DJ får billetten til særlig lav pris på 612,5 kr.

Køber du billet inden den 27. januar, får du den til særlig Early Bird-pris (yderligere 500 kr. i rabat).

Om KOM20

Den klassiske kommunikatør bliver i disse år udfordret på relationsopbygning og målgruppekontakt. Både af nye digitale muligheder og andre faggruppers kommunikationsløsninger.

Kforum og Dansk Journalistforbund sætter derfor til KOM20 fokus på, hvordan vi holder os relevante som kommunikatører.

Med lærerige cases og provokerende oplæg bliver vi sammen klogere på, hvad vi skal koncentrere os om, hvad vi skal ignorere, og hvordan vi forklarer vores ledelser og omverden, at vores indsats gør en reel forskel. Du får samtidig konkrete værktøjer til at komme tættere på forretningen og til at styrke kommunikationsbranchens bæredygtighed.

Kom og mød andre medarbejdere og virksomheder, der interesserer sig for relevant og ansvarlig kommunikation. Vi sørger for en dag spækket med inspirerende og levende oplæg, faglige udfordringer, networking og prisuddelinger.

14. maj 2020 åbner vi dørene til KOM20, for første gang på The Plant, der ligger otte minutter på cykel fra Kongens Nytorv i København.

Vi glæder os til at se dig!

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.