Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mød journalisterne der har afsløret milliard-skattefusk i flere lande på Fagfestival

De har afsløret skattefusk for over 400 mia. kr. På Fagfestival kan du møde den tyske chefredaktør på det internationale graverprojekt, Oliver Schröm, samt to af de danske journalister, der var med i afsløringerne af skattefusk i flere europæiske lande.

Oliver Schröm, CumEx Files

Ivo Mayr, Correctiv Oliver Schröm (th) taler med den maskerede hovedkilde til afsløringerne af skattefusk for milliarder.

Det var et internationalt journalistisk samarbejde på tværs af hele Europa, der for nylig kunne afsløre, at statskasser i flere europæiske lande systematisk er blevet malket for op mod 410 mia. kroner af skattesvindlere. Et journalistisk samarbejde ledet af researchorganisationen Correctiv og bestående i Danmark af Politiken og DR.

Chefredaktør for projektet med kodenavn CumEx-files, er den tyske journalist Oliver Schröm. Mandag den 5. november fortæller han på Fagfestival om, hvordan afsløringerne er kommet frem, og hvordan det journalistiske samarbejde på tværs af landegrænser er kommet i værk. Han suppleres af Politikens graverchef, John Hansen og graverjournalist i DR, Niels Fastrup.

Køb billet til Fagfestival

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.