Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mød Big Data-firmaet bag Trumps valgsejr på KOM17

Programmet til KOM17 er snart endeligt på plads. Senest er big data-guru Mark Turnbull føjet til. Mød ham og en række danske topnavne fra kommunikationsbranchen.

KOM17

Donald Trump vandt overraskende det amerikanske valg. Det skete blandt andet med hjælp fra konsulentvirksomheden Cambridge Analytica, der med en cocktail af big data, psykoanalytiske profiler og micro targetting var succesfulde med at ramme de amerikanske vælgere med målrettede budskaber.

Cambridge Analytica har været involveret i over 100 valgkampagner over hele verden gennem de sidste 25 år. På DJ og Kforums årlige kommunikationskonference, KOM17, giver daglig leder i Cambridge Analytica, Mark Turnbull, et unikt indblik ind i metoderne, redskaberne og resultaterne bag det opsigtsvækkende arbejde, der har givet genlyd verden over.

KOM17 afholdes torsdag den 4. maj på kommunikationsmuseet Enigma i København. Ud over Mark Turnbull vil der være oplæg med folk fra Lego, Danske Bank og Novo. Og du kan blandt meget andet høre om neuromarketing, fremtidens sociale medier og tidens vigtigste k-kompetencer.

Læs mere og køb billet på kom17.dk

Læs også: 
Datanørderne vinder præsidentvalget

Big data er kommunikatørernes oversete guld

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.