Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Marianne Molin bliver konstitueret leder af Arbejdsliv i DJ

Ovenpå nyheden om, at leder af Arbejdsliv, Lars Qvistgaard, har fået nyt arbejde, har DJ konstitueret Mariann Molin som leder af Arbejdsliv.

DJ er glad for at kunne fortælle, at forhandlingskonsulent Marianne Molin, som tidligere har været konstitueret som chef for Arbejdsliv, på ny bliver konstitueret som afdelingschef fra 1. august 2022 til 1. august 2023.

Det skyldes at den tidligere chef for Arbejdsliv Lars Qvistgaard stopper med udgangen af juli måned 2022. DJ siger tak til Lars Qvistgaard for hans indsats i DJ og ønsker god vind med de nye udfordringer i Præsteforeningen.

En vigtig opgave for Marianne Molin bliver at finde den rigtige bemanding for efterårets og næste års kommende overenskomstforhandlinger, der rummer både DR, TV 2 og ikke mindst DMA-overenskomsten, som dækker dagbladsområdet og Ritzaus Bureau. Den endelige bemanding vil falde på plads i løbet af august måned.

DJ har desuden indgået en aftale med tidligere formand i DJ Mogens Blicher Bjerregaard om løsning af nogle specifikke overenskomstopgaver og forhandlinger i den kommende periode.

Kommentarer