Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

"Jeg flyttede ud hjemmefra og fik nyt navn"

Gert K. Nielsen, grafiker, får udvidet sin viden om at drive forretning i netværk for selvstændige. Han fortæller her om sine oplevelser.

Gert K. Nielsen

Privat Gert K. Nielsen, grafiker og selvstændig

Jeg tog op i netværket, om jeg skulle skifte firmanavn. Jeg kaldte mig GrafikGert, og det var jo sjovt – men måske mest for journalister? De andre mente, at navnet og ord som ”visuel troldmand” handlede for meget om mig og for lidt om kunderne. Nu hedder firmaet Emotion Infografik – mit eget påfund, men netværket sagde god for det. Jeg har også fået et firmalokale ude i byen efter at have arbejdet hjemme de første fire år.

Vi skubber til hinanden, så der sker noget, og man ikke bare bliver ved med at gå i sin egen lille biks uden at udvikle den. Vores hovedpointe er at udveksle erfaringer, så vi bliver bedre til at drive business.

Jeg ville være med i et netværk for selvstændige, fordi jeg tit i freelancesammenhæng mødte folk, der drev gode forretninger. Jeg ville gerne lære af dem, og mit behov var ikke alt det med supplerende dagpenge, som ellers fyldte meget i DJs verdensbillede.

Vi samledes i en gruppe, hvor alle havde planer og ideer, men manglede viden eller inspiration til at komme videre. Det er både vores udfordring og glæde, at vi er i samme situation – og så må vi prøve at rykke os i fællesskab, for der er ingen eksterne, der kommer og skubber på.

Udfordringen ved, at vi er i samme situation, er, at der ikke kommer input fra en helt ny vinkel. Derfor har jeg også lige meldt mig ind i den lokale erhvervsforening – og meldt mig til et af DJs nye BIZ-forløb.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.