Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Hovedbestyrelsen: Vi skal finde løsningerne sammen og i fællesskab

DJ’s hovedbestyrelse holdt videomøde torsdag. På mødet behandlede man en række overenskomstfornyelser. Herudover udsender man hermed en udtalelse til alle DJ’s medlemmer.

DJ’s hovedbestyrelse udtaler fra sit (video-)møde den 19. marts 2020

Danmark står i en helt ekstraordinær situation. Og derfor bliver der også behov for at finde nogle ekstraordinære løsninger. Det væsentligste er imidlertid, at vi finder dem sammen og i fællesskab. Også inden for DJ.

DJ’s hovedbestyrelse udtrykker sin allerstørste medfølelse med vores medlemmer, og de alvorlige problemer, mange oplever. Vi ved, at DJ’s rådgivere arbejder benhårdt på at hjælpe alle medlemmer, der henvender sig. Og vi opfordrer alle medlemmer, der har behov for det, til at søge rådgivning.

DJ’s hovedbestyrelse anerkender, at regeringen og Folketinget har taget nogle store og bekoste­lige skridt i den rigtige retning for at afbøde konsekvenserne af krisen.

DJ’s hovedbestyrelse opfordrer desuden indtrængende alle tillidsrepræsentanter og alle øvrige medlemmer til at kontakte og søge DJ’s rådgivning, inden man træder ind på nye og uprøvede stier.

Vi er ikke afvisende overfor, at man kan afprøve selv meget utraditionelle ideer, hvis det kan være med til at afbøde en ekstraordinær situation. Vi kan imidlertid ikke anbefale en model som på Jysk Fynske Medier, hvor ansvaret lægges over på den enkelte medarbejder.

Vi håber, at I alle passer godt på hinanden og på fællesskabet i denne svære tid.

Hilsen til alle DJ’s medlemmer fra hovedbestyrelsen

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.