Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Hovedbestyrelsen godkendte overenskomster på videomøde

DJ's hovedbestyrelse måtte ekstraordinært mødes i det virtuelle rum for at behandle en række overenskomstfornyelser. Hovedbestyrelsen drøftede desuden de alvorlige konsekvenser af corona-krisen.

DJ’s hovedbestyrelse har i formiddag godkendt en række overenskomstfornyelser for blandt andet dagblade og magasiner. Når de øvrige overenskomstforhandlinger på det private arbejdsmarked er afsluttet, skal overenskomsterne ud til urafstemning blandt de berørte medlemmer.

På grund af myndighedernes påbud foregik hovedbestyrelsens behandling på et videomøde, hvor deltagerne sad spredt rundt i landet i deres respektive køkkener, stuer og mennesketomme arbejdspladser.

Hovedbestyrelsen godkendte på mødet overenskomstfornyelserne med Danske Mediers Arbejdsgiverforening, Aller Medie, Egmont Publishing og Fotografoverenskomsten med Dansk Industri.

Hovedbestyrelsen havde desuden en grundig drøftelse af de alvorlige konsekvenser af corona-krisen. Der vil senere blive udsendt en udtalelse fra hovedbestyrelsen om dette.

Kommentarer