Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Hjælp til konfliktløsning på arbejdspladsen

DJ rådgiver medlemmer i konflikthåndtering – både forebyggende og løsningsorienteret i forhold til konflikter, der allerede er eskaleret. DJ ambassadørerne er netop blevet klædt på til at identificere de forskellige typer af konflikter og undgå en optrapning.

konflikt

Jason Butcher

Konflikter og misforståelser opstår indimellem på enhver arbejdsplads, sådan vil det være, når forskellige mennesker og perspektiver mødes i en fælles opgaveløsning. Fokus skal derfor ikke ligge på at undgå diskussioner og uenigheder, men på at forhindre dem i at eskalere og ende i det røde felt på konflikttrappen.

I DJ rådgiver vi vores medlemmer i, hvordan de kan undgå at optrappe konflikter på arbejdspladsen – og i hvordan de håndterer det, hvis det allerede er sket.

Som et forebyggende tiltag har Individuel Rådgivning præsenteret DJ’s konflikt-sparring for DJ’s ambassadører indenfor film- og tv-branchen. En branche, hvor tingene ofte går stærkt, arbejdspresset er stort – og konstellationen af medarbejdere i teamet ofte er nyt.

DJ Ambassadører er et særligt uddannet korps, som skal støtte kollegaer, der oplever stress, tvivl om kontrakter, regler for barsel, konflikter på arbejdspladsen m.m. De mødes jævnligt – på DJ’s initiativ – og udveksler erfaringer fra forskellige positioner i branchen. Og som for nylig til et oplæg fra Individuel Rådgivning i DJ om, hvordan konflikter kan håndteres, inden de bliver uløselige.

Hjælp til konfliktløsning?

Ønsker du at vide mere om, hvordan du løser opståede konflikter på din arbejdsplads, kan du kontakte DJ for rådgivning – eller søge inspiration og hjælp her.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Jakob Carlsen

SÅDAN HÅNDTERER DU KONFLIKTEN

Kend konflikttrappen så du kan nedtrappe konflikten. Få viden om, hvordan en konflikt kan udvikle sig og få gode råd til, hvordan en konflikt kan løses på de forskellige trin.

Jonas Pryner

GUIDE: VEJEN TIL ET GODT ARBEJDSLIV

Vi motiveres af forskellige ting i joblivet, men der er stadig nogle fællesnævnere for, hvad der sikrer et grundlæggende godt arbejdsliv. DJ har samlet en række af dem.

Jakob Carlsen

FÅ HJÆLP HVIS DU ER STRESSET

DJ har en række tilbud til dig, der er ramt af stress, dig der vil undgå at blive stresset og til dig der ønsker at øge trivslen på din arbejdsplads.