Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Har du problemer med slutafregningen?

Kontakt DJ, hvis du har problemer med at få godkendt din slutafregning hos Erhvervsstyrelsen for modtaget støtte fra corona-hjælpepakkerne.

Hvis du som freelancer eller selvstændig har fået hjælp fra regeringens corona-hjælpepakker, skal du i en slutafregning dokumentere dine tab. DJ har oplevet, at nogle medlemmer har haft svært ved at få godkendt deres dokumentation hos Erhvervsstyrelsen – vi hører gerne fra flere i samme situation.

Senest 30. september skal du indberette til slutafregning i Erhvervsstyrelsen, hvis du har modtaget støtte fra Regeringen hjælpepakker til freelancere, selvstændige og løst ansatte. I slutafregningen skal du indsende dokumentation for, at du har været berettiget til at modtage støtte. Hen over sommeren er DJ blevet kontaktet af medlemmer, der har haft problemer med at få godkendt den dokumentation, de har sendt ind til Erhvervsstyrelsen. DJ er interesseret i at høre fra flere medlemmer, der har oplevet det samme, for at vi kan blive klogere på Erhvervsstyrelsens praksis og undersøge, hvordan vi bedst kan hjælpe medlemmer, der måtte være kommet i klemme.

Skriv til jura@journalistforbundet.dk med ”Slutafregning” i emnefeltet. Så tager vi din sag med i vores videre arbejde.

Læs mere om slutafregning og støttepakker

Kommentarer