Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Har du et webinar i maven?

DJ har fået midler fra Ophavsretsfonden til at afholde 50 webinarer og efterlyser derfor oplægsholdere. Er du freelancer eller selvstændig, og har du en særlig evne, indsigt eller viden, du gerne vil dele med dine kollegaer i branchen, kan du ansøge om at blive webinar-oplægsholder. DJ honorerer alle webinaroplæg med 3.000 kr.

Vil du afholde et DJ webinar?

DJ Mads Løkke Rasmussen i gang med afholdelse af DJ's første webinar.

- Er du en haj i Illustrator, Photoshop, Powerpoint, Excel eller andre programmer?
- Har du særlig erfaring inden for en særlig type fotografering, illustration, processtyring eller fortælleform?
- Ved du alt om, hvordan man bruger sociale medier markedsføringsmæssigt eller fortællemæssigt?
- Eller har du en evne eller idé, der handler om noget helt andet?

Så kan du nu få mulighed for at videreformidle dine ever/erfaringer til andre DJ-medlemmer ved at afholde et webinar. DJ har ansøgt – og fået – 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne primært freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer.

Hvad er et DJ-webinar?

I DJ er et webinar et oplæg på ca. en times varighed, der afholdes digitalt. DJ's webinarer skal ses som en faglig opdatering eller inspiration og kan ikke erstatte decideret efteruddannelse. DJ står for annoncering, gennemførsel og optagelse webinaret, og det kan let afvikles fra din hjemmearbejdsplads. Du skal bare have en god internetforbindelse, et webkamera og en mikrofon. Bærbare computere med integreret kamera og mikrofon fungerer udmærket.

Honorar på 3.000 kr.

DJ betaler 3.000 kr. momsfrit pr. webinar så snart der er indgået en aftale. Og kriterierne for indholdet i webinaret er, at det kan være nyttig viden, inspiration, faglig opdatering inden for kommunikation, journalistik, fotografi, tv eller andet visuelt arbejde, eller andet indhold, der kan være til nytte og inspiration for medlemmer af DJ og andre relevante deltagere i webinaret. Webinaret kan ud over video af oplægsholderen formmæssigt bestå af skærmdeling fx af Powerpoint og/eller andre programmer eller indhold fra websites. DJ hjælper gerne med formen.

Afviklingen af webinaret skal som udgangspunkt ske i løbet af 2020. DJ koordinerer tidspunktet i samarbejde med oplægsholderen.

Ansøg om at afholde dit eget webinar her

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Jytte Lund Larsen

tir, 04/07/2020 - 14:15

Fra Himmelbjerget til Himalaya
Hvordan coacher jeg? Hvordan kommer jeg ud af en fastlåst position?
Udgangspunktet er at lære at lave et visionboard, hvor man med billeder eller med tekst gør ens nuværende situation klar. (Klargøring af egen situation)
Metoden er, at man lærer at forstå lytteniveauer og stille de gode coachende spørgsmål, så man kommer ud af en fastlåst position med et aktuelt problem.
Jeg kunne tænke mig at undervise i, hvordan man lytter og stiller spørgsmål som forudsætning for at kunne coache.
Man får en introduktion til lytteniveauer med at lytte til, hvad man ikke kan aflæse. Desuden får man indsigt i spørgsmålstyper, som man bruger inden for coaching for at kunne afklare en situation og komme væk fra ens nuværende situation. Dernæst lærer man om spørgsmål, der har til formål at skabe balance. Og til slut bliver man guidet hen til at registrere, hvordan noget er anderledes.

Jeg kan undervise i stress og angsttackling også.

Venlig hilsen

Lektor, cand.pæd. i psykologi, tysk og pædagogik, HDorg, journalist (DJ) og forfatter, certificeret hypnoterapeut, certificeret co-active-coach, cpcc.

Undervisning helst senere på året, da jeg skal afholde eksamen med studerende.

Venlig hilsen
Jytte Lund Larsen
Emiliehøj 12, st. th.
8270 Højbjerg

Preben Kæseler

tir, 04/07/2020 - 14:23

Sådan sender du live på Facebook med Ecamm.
Trips og tricks til at bygge dit eget hjemmestudie med få midler. Planlægning og afvikling med Ecamm på facebook. Du får også viden om hvordan du nemt kan afvikle med "skilte", videoer, skype direkte, picture in picture, greenscreen og to kameraer og live kommentarer fra Facebook.
Det hele sker live med dig selv som studievært, afvikler og du ser hamrende godt og professionel ud.

Malene Grouleff

tir, 04/07/2020 - 14:26

"Robotter? Det interesserer ikke mig...". Det kan godt være, men robotterne kommer - også til dine stofområder eller til de brancher, du arbejder med som kommunikatør, fotograf, grafiker, oversætter eller influencer. Lige nu bruges danske robotter f.eks. også i kampen mod corona. Alle brancher kommer til at automatisere mere og mere og bruge kunstig intelligens og robotter i alskens afarter. Danmark er i verdenseliten, når det kommer til udvikling af nye robotter, og baggrunden for dette har jeg og Carsten Steno lige skrevet en bog: "Robotlandet Danmark, et lille land, en stor robotnation." Vi kan tilbyde et webinar om robotter for journalister/kommunikatører.

Mads Svaneklink

ons, 04/08/2020 - 12:24

Hej DJ,

Jeg holder webinar indenfor Linkedin og professionel networking, samt Forhandlingsteknik, Digital mødeledelse og Social Selling.

I corona-tiden har jeg indrettet et lille hjemmestudie, så I får webinaret via et kvalitetskamera og med en skærm på væggen til slides.

I Analog har vi desuden overenskomst, og vi afholder webinar på daglig basis.

I kan fange mig på 61721711.

Allervenligst
Mads