Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Freelancebureau sænker prisen

Freelancere i DJ kan fremover få tryghed og forretningshjælp til otte procent af indtjeningen. ”En glædelig nyhed for de medlemmer, der arbejder som freelancere, men f. eks. ønsker hjælp til det administrative og løn under sygdom ”, siger næstformand i DJ Tine Johansen.

Dansk Journalistforbund indgik tilbage i begyndelsen af 2016 en aftale med fagforeningen Teknisk Landsforbund om, at DJ-medlemmer kunne benytte freelancebureauet Teknik & Design.

Freelancebureauet har eksisteret siden 1992, og siden begyndelsen af 2016 har DJ’s medlemmer kunnet benytte sig af bureauet mod et administrationsgebyr på 18 procent. Nu er beløbet sat ned til otte procent. Aftalen er dermed blevet væsentligt forbedret, og DJ-medlemmer kan i dag få en freelanceansættelse til en favorabel og konkurrencedygtig procentsats.

”Vi har kunnet konstatere, at ikke mange af DJ’s medlemmer hidtil har benyttet sig af aftalen med Teknik & Design. Men nu, hvor de sænker prisen betragteligt, kan vi da håbe, at flere vil benytte sig af at slippe for al bøvlet ved at være freelancer”, siger Tine Johansen.

Det kan freelancebureauet tilbyde

Aftalen mellem den enkelte freelancer og freelancebureauet Teknik & Design indbefatter blandt andet håndtering af lønudbetaling indenfor 48 timer, løn under sygdom, feriepenge – og forsikring og løn til tiden, selvom kunden ikke betaler. Derudover tilbydes medlemmer af freelancebureauet professionel rådgivning om priser og arbejdsforhold.

”Rigtig mange DJ-medlemmer er enten freelancere eller selvstændige. Vi gør meget ud af at klæde dem på til at køre deres egen forretning professionelt, og det er mange super gode til. For dem, som skal have en hånd i ryggen for at springe ud i freelancelivet, eller som hellere vil koncentrere sig om indhold end administration, er det her et fint tilbud”, slutter Tine Johansen.

Tjek de vilkår og services, du får som freelancer ved at benytte freelancebureauet Teknik og Design

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.