Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fra marts skal du betale DJ-kontingent hver 3. måned

DJ overgår til kvartalskontingent og sparer dermed en halv million kroner årligt i administrationsgebyr til Betalingsservice.

I marts måned er opkrævningen fra DJ større end normalt. Til gengæld kommer der ingen regning i hverken april eller maj. For DJ går nemlig over til at indkræve dit medlemskontingent for tre måneder ad gangen. Og da kontingentet er forudbetalt, vil du i marts skulle betale tre gange så meget, som du plejer. Til gengæld bliver du først opkrævet på ny igen i juni måned.

Ændringen er besluttet af DJ’s hovedbestyrelse.

”Med en kvartalsopkrævning i stedet for månedlig opkrævning kan vi spare ca. 500.000 kr. om året i administrationsgebyr til Betalingsservice. De penge gør langt mere gavn for medlemmerne, når de bliver i DJ. Ændringen kan dog i en overgangsperiode være lidt hård for medlemmer, hvis økonomi er stram, og dem vil vi naturligvis hjælpe på bedst mulig måde,” siger næstformand i DJ, Allan Boye Thulstrup.

AJKS opkræver allerede kontingent kvartalsvis, men DJ lægger sin opkrævning forskudt fra AJKS, så medlemmer af både forbund og A-kasse ikke skal betale et stort beløb i samme måned.

Oplever du som DJ-medlem en udfordring med den første kvartalsbetaling, er du meget velkommen til at ringe til DJ’s medlemsafdeling på 33 42 80 00.

Kommentarer

Anonym

lør, 01/28/2023 - 13:04

Hvorfor ikke åbne for at betale for et år ad gangen?

Anonym

man, 02/27/2023 - 18:46

Forslag:

Hvad med at sænke prisen på medlemskontingentet så?