Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Forhandlingsuret sat i stå

DJ og DMA mødtes fredag den 21. februar til de afsluttende overenskomstforhandlinger på dagbladsområdet. Efter mere end 14 timers forhandlinger, uden at opnå enighed for de økonomiske rammer, har parterne givet hinanden en tænkepause.

DJ og DMA mødtes fredag til de afsluttende overenskomstforhandlinger på dagbladsområdet. Efter mere end 14 timers forhandlinger måtte parterne imidlertid natten til lørdag konstatere, at der ikke kunne opnås enighed om de økonomiske rammer for de kommende tre års lønstigninger.

Parterne blev derfor enige om at sætte forhandlingsuret i stå, hvilket betyder, at parterne har givet hinanden en tænkepause. Der er ikke aftalt noget tidspunkt for et nyt møde.

Hvis parterne ikke når til en fælles enighed, kan de se frem til at blive indkaldt af forligsmanden, der så vil forsøge at nå frem til et mæglingsskitse, som parterne kan enes om.

”Vi har præsenteret arbejdsgiverne for en rimelig og fair lønudvikling, så derfor er det skuffende, at vi ikke har kunnet opnå enighed”, udtaler forhandlingsleder Christian Dølpher.

Læs mere om DJ's krav og DMA-forhandlingerne 

Kommentarer