Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Fagfestival 2020 er aflyst

Som konsekvens af de forventede retningslinjer for afvikling af større arrangementer til november, har hovedbestyrelsen efter indstilling fra styregruppen for Fagfestival besluttet at aflyse dette års festival.

Fagfestival 20 er aflyst

Rasmus Degnbol Der bliver desværre ingen fagfestival i år.

Siden marts har DJs sekretariat arbejdet med mulige scenarier for afvikling af Fagfestival med hensyntagen til Covid-19. Risikoen for smittefare betyder, at muligheden for interaktion mellem deltagerne skal begrænses og færre kan deltage med det forventede afstandskrav.

"Det er selvfølgelig ærgerligt at aflyse Fagfestival, der normalt samler os på tværs af geografi og faggrupper. Men vi ser nu nærmere på mulighederne for alternative tiltag, der gavner fællesskabet og tilbyder inspiration til vores medlemmer", udtaler Tine Johansen, formand for Dansk Journalistforbund.

"Alt taget i betragtning kommer vi så langt væk fra det, der giver Fagfestival værdi, at en aflysning nu, er den rigtige beslutning. Billetsalget var planlagt til at åbne i august. Og de fleste udgifter kan stadig undgås på nuværende tidspunkt." Forklarer hun.

DJ's sekretariat arbejder nu på alternativer, der kan løfte fællesskabet og den faglige nysgerrighed uden smittefare. 25. august mødes hovedbestyrelsen for, blandt andet, at drøfte mulige indsatser.

Fagfestival skulle have været afviklet 1. og 2. november på Odeon i Odense.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.